Last week diary

0

Three sweet kids and friends
Изминалата седмица беше седмицата на културата за мен.Всеки ден имаше по едно събитие,на което присъствахме  семейно.Духовна храна....страхотно!!!
От края на миналия уикенд до този,който вече е история посетихме няколко прекрасни места и събития,които си заслужава да спомена и да ви предложа да ги посетите и вие,ако желаете.
*цирк,който синът ми много харесва
*терариум,който препоръчвам за деца,защото моите бяха много развълнувани и впечатлени от влечугите,които видяха....За разлика от мен!:)
*музея"Земята и хората",където се провеждаше изложба на скъпоценни камъни и минерали/страхотна/,там научих доста за камъните,които притежават различни енергии.
*представяне на новата  4-та по ред книга/роман/ "АПАРАТ" на братовчед ми Васил Георгиев,който е номиниран за куп награди на писателите.Препоръчвам ви втората му книга "Уличник",в която са събрани разкази за всички улици в София,поднесени по много забавен начин.Гарантирам,че ще се влюбите в нея,ако я прочетете.
*Постановката "Престъпление на сърцето",която посетихме в театър "Сълза и смях" с приятелката ми Катя беше добра,но по-внушителна беше играта на акторите,които са едни от най-известните и любими на публиката в момента.Може да намерите повече инфо в интернет.
*Към края на седмицата имахме официална покана за светско събитие,което се състоя в хотел "Шератон".Този ден мъжът ми имаше рожден ден и след приема се почерпихме с приятели подобаващо,но не много културно!
И така това беше бързият прочит на изминалата седмица.
А през уикенда игри и забавления в парка с моите деца и приятели! 

My free time with strawberry & net
My inspiration  & lovely chocolate 
 Dinner in HAPPY with friends  & my food cream collection

Theater ticket    &  Sheraton Hotel event          
 The new book is here  & signed by the author
 Ice cream time!!!Frozen yogurt
 Terrarium & museum 
 Spring time & my favorites this month

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.