DIY: MAKE IT YO'SELF

2


Здравейте,дами,от този месец започвам да водя две нови рубрики в блога си - "MAKE IT YO'SELF/Ръчноправено" и "TRAVELING/Пътешествиe",едната от които ще бъде всяка седмица,а другата всеки месец.
Едно от най-големите ми удоволствия е да се занимавам с дизайн и най-вече да експериментирам върху дрехи,аксесоари и интериор .Имам стотици идеи за най-различни шантави и красиви неща и бих искала да споделя някои идейки с вас,затова всяка седмица в сряда ще има по една публикация с вдъхновения!
Днес ще ви представя рубриката:"MAKE IT YO'SELF...."В нея ще ви показвам лесни и практични съвети за освежаване и декорация на дрехите и аксесоарите и как да превърнем старите дрехи в нови и модерни.Също така и интересни интериорни решения и предложения с уникален дизайн.
Ще представям както неша,които аз съм правила и измислила,така и дами ,които са ме вдъхновили с добри идеи и резултати.
Първата публикация от поредицата ще е посветена на най-добрия приятел на жената-обувките и как да си направим в домашни условия  модерна декорация за тях,вдъхновена от колекцията на BURBERRY 2012 Resort collection.Публикацията е на една много креативна дама Geneva от "a Pair & a Spare".
 Не забравяйте,че тези дни тече GIVEAWAY и всеки,който желае може да се запише!

 DIY :Нужни са: 8 кожени връзки или връзки тип канап и дървени мъниста в два цвята.
 Нанижете мънистата и ги групирайте по две връзки от цвят за всяка обувка т.е 2 кафяви и 2 червени за обувка.Дължината им да бъде около 15см всяко.
 Съберете нанизите по 2 от цвят и ги завържете отзад на панделка.Може да ги завържите на самите обувки или на крака,вие преценете как ще ви е по-удобно!
 Ето и резултата!Страхотни обувки със привкус на етно стил.Може да направите тези колиета за обувки и на друг цвят такива по ваш избор.На чехли също би стояло добре.Бъдете креативни и импровизирайте!

2 коментара

  1. Страхотна идея :)Мисля да я изпробвам :)

    ОтговорИзтриване
  2. Много добра идея! Изглеждат прекрасно и ти седят прекрасно!

    xx
    Biskvittka.blogspot.com

    ОтговорИзтриване

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.