Romantic trip Day 2 / Spikes & Dots

0


Снимките днес са от предградието/квартала на Мюнхен-Исманинг( Ismaning) .Там времето сякаш беше спряло...красота и спокойствие!
В Мюнхен първокласните магазини, хай-тек парковете, модните улици и старинните сгради са толкова колкото и работилниците и традиционните бирарии. Тук в тази област Бавария са най-гостоприемните германци. Ние сами се уверихме в това. А Алпите са на по-малко от час с кола.Не можете да си представите каква  планинска красота преоткрихме.
Тъй като бяхме отседнали в приятно хотелче,намирайки се в квартала Ismaning до центъра на града се придвижвахме с метро или техният "Train".Представете си билетчето за метрото за цял ден е 7.80 Евро,а в България еднопосочен билет е 0,50 евро!Но цените на дрехите в магазините са си еднакви с нашите!
Централния площад "Мариенплатц" е наистина внушителен със своята архитектура,катедралата и множеството хора,които щъкат нон стоп.Още снимки от централния площад в следващите постове и след това започва седмица на дългите рокли!Бъдете с мен и блога ми след празниците,защото ще ви представя най-цветните фотосесии и аутфити.

ZARA Jacket
ZARA Jeans
H&M Top
Kowalski shoes

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.