Make It Yo'self - Shoes Love Hearts

2


Добро утро,дами!
Днес избрах да ви представя една много интересна и креативна идея как да си направим обувки със сърце тип модел на Vivienne Westwood.Този модел обувки е един от най-любимите ми,затова от известно време събирам идеи за декорация точно на такъв вид обувки и намерих много идеи в интернет.Избрах точно тази, защото е много лесна,бърза и ефектна.Самата аз започнах да работя по този проект, за обувки със сърца вкъщи и много скоро очаквайте да ви ги представя във визия!
Вече е факт и моята рубрика за модни практични съвети тип "Направи си сам" в дамския он-лайн портал www.nie-jenite.com. Рубриката може да намерите в раздел "Мода"!
Mimi's fashion moments в "Ние Жените" !Може да прочетете повече тук  "Ние Жените"
 Необходимо ви е:
* едноцветни обувки ,дебел плат/или нещо подходящо за основа/,пайети на лента,силикон или секундно лепило и 2бр.клипс,които може да са и от тип обеца.
Изрязваме 4 бр. сърца с големина по желание, спрямо типа обувка.Залепяме със силикон две по две сърцата,за да станат по-обемни.
 Със силикон залепете лентата с пайети върху горната страна на сърцето като се стараете да запълните цялата повърхност.
 Накрая поставете клипса,отново залепен със силикон или лепило в задната част на сърцето и така то ще може да бъде подвижно.И в зависимост от настроението ви,ще имате възможност да го махате или поставяте на избраните от вас обувки.
 Ето и страхотния резултат!Много красиви и модерни обувки за специални поводи!

2 коментара

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.