Swimwear Trends for 2013

0

Тенденциите за банси костюми лято 2013 могат да се класифицират по много показатели  и групи.Но аз избрах да ви покажа двата основни тренда тази година :Ретро бански и бански с флорални и геометрични принтове!
Банските костюми това лято ще ни напомнят за модата от 60-те години!Ретро банските плъзват по плажа със своята симпатична модна линия!Моделите вече не са толкова изрязани,а напротив - долните части са с висока талия,подчертавайки талията.А бюстиетата са с различни закачливи детайли и винтидж излъчване.Обожавам винтидж модата,особено през лятото!Аксесоарите също са в духа на възродената визия от миналото - големи капели,широки очила,цветни ленти на главите  и цветя в косите!

Втората изпъкваща топ тенденция при банските е отразена върху краските,които са с романтичен привкус -флоралните и геометрични принтове!Ярки тонове,разнообразни десени и цели бански обещават да се разхождат по плажа това лято!
Много популярни са и банските от две части ,където долнището и горнището са различни като цветове.Тази тенденция навлезе по нашите плажове от миналата година,но тази ще бъде хит!И аз съм си приготвила няколко такива комбинации от бански,които след броени дни ще облека!

LOVE YOU!

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.