New Year's Eve Outfit

1

Здравейте,скъпи читатели!
Това е последната ми публикация в блога за тази година и искам да ви благодаря за емоциите и приятното усещане ,с които ме зареждахте през годината!За хубавите  коментари ,събития и други вълнуващи неща,които споделяхте с мен.Сред вас намерих истински приятели и преоткрих себе си.Пожелавам ви много хубави преживявания при посрещането на Новата година!


В този пост ще ви покажа моя избор за тоалет за Новогодишната вечер!
Шифон и пайети!Лека ,ефирна и нежна!Френски разкош!В тази рокля всяка дама би се почувствалa като принцеса на съвремието!
Роклята е от парижката колекция /autumn 2013/ на бранда H&M и щом я видях на витрината ,не успях да и устоя!!!...Преди седмица зърнах,че няколко рокли в този цвят и в червено са изкарани за продажба на половин цена в магазина на марката в Мол Сердика.Така,че ако някой се пита къде може да намери тази рокля,която е от есенната колекция,може би ще има късмет точно на това място!
"Не позволявайте околните да дефинират личността, живота и същността ви!Гледайте да не ви е скучно сами със себе си!Бъдете добри, без да сте простодушни!
Яжте добра храна, четете, пътувайте!Обичайте само тези, които заслужават, останалите дарявайте с благосклонност!"  Кари Брадшоу






Dress H&M Paris Collection 2013
Boots Aldo
Bracelet E'lements



1 коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.