2014 Do all things with Love

1
Здравейте,скъпи приятели вече в Новата година с много нова енергия и приятни усещания!"Настъпи онова време от годината, в което си даваме сметка за това, което искаме.. да бъдем и да ни се случи." Тази година си пожелавам да правя всичко с любов."Пожелавам си колкото да Бъда, толкова и да искам."
Това е времето ,в което си обещаваме да не допускаме грешките на изминалата година.Да простим всичко,на онези които са ни наранили или вече не са част от живота ни,защото така са ни показали ,че незаменими хора няма!

Искам да благодаря на всички топли и красиви хора,които благодарение на този блог срещнах и станаха част от живота ми.Искам да бъда поне малко по-добър човек от предишната година.

Искам повече здраве  за мен и семейството ми.Повече прелестни мигове заедно!Искам да запазя хармонията в себе си! "И ухания на нови аромати и случки искам."Повече красиви гледки. Повече споделени места с любими хора.Искам повече време за хубави филми и книги. Много разходки! С добра компания.Повече музика,която да ме пренася в свят пълен с красиви неща.Искам много нежност! И още повече споделеност.
Искам много от онези усмивки, които виждам на лицата на децата си,когато ги прегръщам.
"Искам.. ,за да бъда..." справедлива,добра,честна ,любяща и ако не най-добрата майка на света ,то най-обичаната !И най-важното да правя всичко с любов!!!

Пожелавам всичко това на всеки един от вас с много искрена обич!!!
 

1 коментар

  1. Честита Нова Година,Мими!Винаги да си толкова позитивна и готина!
    Дани

    ОтговорИзтриване

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.