Introducing Oriflame Brushes

2

Не знам точно как да започна днешната публикация,тъй като съм изключително поласкана , развълнувана и щастлива от поканата за съвместно партньорство и надявам се дълго приятелство с една от най-известните марки в областта на качествената козметика ,а именно Oriflame.
Днес съм ви приготвила нещо малко по-различно!


Ексклузивна новина е,че с козметиката си Орифлейм ще присъства като официален спонсор по време на Stokholm Mercedes Bentz Fahion Week и на Moscow Fashion Week.
По време на събитието в шведската столица Орифлейм ще представи и новата си серия цветна козметика The One. И аз я очаквам с нетърпение!

Гримът е много важна част ,от цялостното ни усещане за увереност и красота.Не можем да говорим за грим, без да знаем правилният начин за нанасянето му. Както сигурна съм повечето дами ,така и  аз предпочитам да нанасям почти всичко като козметика върху лицето си с пръсти.Лесно и бързо!
Но дали това е по-добрият начин за нанасяне на фон дьо тен,руж,сенки,коректор и т.н.?!
В следващите редове ще ви представя основните, най-полезни и функционални четки за грим .Аз използвам цялата серия на Орифлейм!

Четка за коректор и течна основа 1. Дори и да нанасяте фон дьо тена с ръце (както правят всъщност и много професионалисти) ви е нужна малка четка като тази за точковидно покритие на пигментирали зони или обриви. С върха  много точно може да замаскирате проблемните места, а с плоската част да прелеете към останалата част от кожата.Тази плътна, плоска, заострена четчица е разработена специално за прецизно нанасяне на грима в малки участъци. Идеална за очертаване контура на устните и нанасяне на коректор. 
Четка за сенки 2,7.  Това е един от базовите инструменти. Размерът и формата на тези четки са разнообразни. Има такива за нанасяне на основен цвят, леко скосена за правене контур на окото, смесващи,такива за опушен грим и др.Въпреки това, че много жени предпочитат апликаторите, както и че производителите често ги прилагат към сенките, четката за сенки е необходима.Тези на Орифлейм са с два края.
Четка за фон дьо тен 3. Не е мека. По скоро  еластична и жилава и доста плътна. С характерна плоска форма, благодарение на която става лесно нанасянето. Малко ми е"А ла бояджийска" .
Скосена четка 4. Мека и овална форма.След поставянето на фон дьо тен, лицето губи своите контури. Тази четка е идеална  за лесно нанасяне на контур в зоната на бузките. При нанасяне следвайте формата на скулната кост.
Четка за пудра 5. Обемна, кръгла, мека и гъста. Изключително полезна, особенно за нежно преливане на границата образувана от фон дьо тен между лицето и шията.
Четка ветрило 6. Пухкава и мека. Тя върши най-добра работа, когато поставяте сенки на клепача, а под окото падат ситни частички от тях. Прокарвате четката ветрило веднъж и всичко е чисто и блестящо.Изключително подходяща за финални щрихи, премахване на излишното.
Четка за червило 8.Малка и по-сплескана .Естествено, че можете да нанесете червило и без да я използвате, но с нея покритието на устните ви става по-плътно, развномерно и дълготрайно.Достигате до най-малките ъгълчета на устните и очертавате перфектната форма .Нанесеното с четчица червило издържа много повече. Това може да се каже и за блясъка.
Четка гребенче 9. Тя е за сресване на миглите и веждите, както и такава за отнемане на излишното количество спирала.


Искам да споделя част от тези аксесоари за грим ,които са мила изненада/ подарък от Орифлейм,с една от моите любими читателки Елка ,която винаги ме подкрепя и изразява мнение със коментарите си!

2 коментара

  1. Много полезно за всяка дама, която обича грима :) Благодаря!

    ОтговорИзтриване
  2. Радвам се,ако съм била полезна с това малко ревю на тема четки!

    ОтговорИзтриване

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.