My name is Mini !

11

Няма възрастово ограничение, ако сте почитатели на Мики Маус стила.


Не знам за вас,но когато става дума за предпочитани животни,мишките определено не влизат в списъка ми от любимци.Не е така в списъкa ми от любими модни тенденции за всички времена.Когато свържа думите мода и известен лик,веднага ми "подава ръка" симпатичното вечно усмихнато мишле !
Любимите анимационни герои успяха да се наложат като шикозен стил в обличането.Особено в стрийт стайлинга!Е,шикозен е лично за мен,защото най-вероятно не всеки харесва този леко инфантилен привкус,който изразяват анимационните герои.Но аз съм луда по всякакъв вид рисунки,апликации и щампи с моите любимци от  детството.А и децата ми определено симпатизират на Мики и Мини Маус.Признавам си ,аз имам принос за това!!!!!
Модното нашествие на Мики Маус съвпадна с 85-годишнината му, като образът му се радва от спортни и и елегантни облекла до всякакви аксесоари, среща се дори и по обувките. Всички сме виждали спортните такива на известния дизайнер Джеръми Скот/Jeremy Scott/за Adidas.Популярната американска марка Forever 21 дори посвети цяла дамска колекция на анимационната звезда. Тениски, суичъри и рокли бяха с отпечатъка на ретро образа на Мики и Мини Маус от 80-те. Жалко,че тази марка няма представителен магазин у нас!!! Онези, които изпитват носталгия към детството, могат да избират между няколко от най-известните герои и приятели на Мики, които да се разхождат по дрехите им!
Неотдавна D&G тиражира и мъжка линия с образа на Мики Маус.Усмихнатото мишле определено се радва на всеобща любов, защото и от Iceberg последваха примера като пуснаха тениски с неговия образ.Жалко,че са само в мъжката колекция или поне аз не съм виждала дамски тениски с познатия лик.Наскоро имаше още няколко бройки тениски в магазина им в Mall of Sofia.
Дали е инфантилно кичозна или носталгичен оттенък, модната роля на Мики си остава забавна. 
Въпреки че завладяват модни територии от доста време, те изобщо не възнамеряват да си тръгват от витрините. Даже напротив.
"Призивът на дизайнерите, които диктуват анимационната мода, е да не забравяме детството, а да си го припомняме постоянно. Това може да стане с помощта на веселите герои. Дори само малък аксесоар, издържан в този стил, може да развесели цялата ви визия."


Sweater Oviesse
Jeans ZARA
Shoea ALDO
Bag Local store
Lipstick Oriflame Colour Drop/liquid red/
Children clothes H&M & NEXT 


11 коментара

 1. Много свежо, прекрасна, както винаги! :)

  ОтговорИзтриване
 2. Lovely outfit ! ^_^
  xoxo

  http://katycolorfulfreak.blogspot.com

  ОтговорИзтриване
 3. Сладурка! Пуловерчето е супер сладко...искам такова :)

  ОтговорИзтриване
 4. Hi! You have a nice blog and beautiful photo)

  Lets follow each other on GFC or/and G+? Write me if you agree)

  WELCOM TO THE WORLD OF FASHION, DIY AND TRAVEL!)

  WWW.CENTRALSTREET.COM

  ОтговорИзтриване
 5. Hi! Lovely blog and great post! We invite you to visit my blog :) kisses! ;) www.mvesblog.com

  ОтговорИзтриване
 6. Wow it's so nice and so lovely outfit looking so sweet awesome ....
  check our store ...
  Designer Misses Leather Jackets
  http://femensleatherjackets.blogspot.com/

  ОтговорИзтриване
 7. Аааа, in love!!!!! Откъде е чантата? :)

  ОтговорИзтриване
 8. Чантата е от един магазин в кварла,но такива има много във фейсбук се предлагат!

  ОтговорИзтриване

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.