Very Me !

7


Шотландското каре,известно още като тартан ,отдавна се е превърнало в символ на цяла една нация.Положителната страна на тартана е /не,че знам отрицателна/, че е цветна и практична тенденция, която може да задоволи нуждите на модата за всякакви поводи. Разбира се,това е възможно и определящо от комбинацията, на която се спрете, карето може да се използва както за по-ежедневен стил, така и за по-елегантна визия. За изминалия зимен уикенд ,тартанът участва в моя небрежен стайлинг заедно с кожено яке и високи ботуши.

Интересно като факт е,че съществуват няколко шарки, които са позволени да се носят от всички,тъй като както знаете там всяка шарка е отговаряла на определен клан.Такъв е случаят с т.нар. “Black Watch” тартан /в синьо-зелена окраска/, който е най-разпространеният. Друг вид е т.нар. "Stewart Hunting" тартан /в червената окраска/, който първоначално, е бил приоритет на кралския клан на Стюартите, а след това се сдобива с името кралски тартан./www.fashion-lifestyle.bg/Top VODO
Skirt No branded
Jacket Miss Sixty
Boots ZARA
Sunglasses Seville Shop
Bag No branded
Lipstick Oriflame Colour Drop /liquid red/

7 коментара

 1. amazing outfit!!! i love it ;)
  i would love to follow each other because I really love your blog!!
  kisses pretty
  http://blogcashmeremafia.blogspot.com

  ОтговорИзтриване
 2. Днес открих блога ти и много ми хареса! Харесвам комбинацията от червено и синьо :)
  Би ли споделила откъде купи чантата?

  ОтговорИзтриване
 3. Здравей,много си мила,за което ти благодаря!Чантата е от едно магазинче в квартала ми /Надежда/,но такива може да откриеш във фейсбук в страниците за продажба на чанти!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Благодаря ти, ще огледам. Жалко, че не ми е на път "Надежда". Като цяло предпочитам покупката на място, че да видя продукта, специално с чанти съм имала няколко разочарования, но ще погледна :) Твоята наистина е страхотна! :)

   Изтриване

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.