THE ONE

3

Италианците казват,че е по-добре да имаш два чифта обувки и един костюм ,отколкото два костюма и един чифт обувки....Казват също,че ако искаш да разбереш какъв човек стои пред теб,трябва да погледнеш обувките му!...
Нямам претенции да знам какво мислите за мен,виждайки само тези прелестни обувки на ЗАРА,но затова пък бих искала да ви разкажа къде и на кое събитие ги разтъпках за първи път.....Орифлейм организира големи представяния на нови продукти два пъти в годината – през пролетта и през есента.
Тази година пролетното събитие беше на 15-ти февруари в "Кемпински хотел Заграфски" ,където бе и официалната премиера на козметичната серия 
THE ONE в България.Не е нужно да казвам,че залата беше абсолютно пълна и
излъчваше много приятна,позитивна и свежа енергия,която се предаваше 
от човек на човек!

Гримьорът Кирил Чалъков представи  много приятно и лежерно новите продукти като се опита подробно да опише качествата им.Той  сподели своите тайни за грим и разбули тайната пазена така добре от Орифлейм,а именно коя българска звезда ще бъде новото лице партниращо си  с марката.
Въпреки пазената тайна ,мисля че само аз в залата,  не бях сигурна коя е известната дамата.Но след като обявиха модела и актриса Диляна Попова за лице и посланик  на Орифлейм за тази година,се обедих,че съм имала правилно предчувствие за избора!!!

THE ONE е новата колекция грим на Орифлейм, която е отражение на всяка частица от вас и предлага всичко необходимо, за да сме в крак с актуалните тенденции в козметиката и  грима.
Това са качествени и иновативни гримове, разделени в три категории :Красива всеки ден,Цветен акцент и Дълготраен ефект, които ще отговарят на търсенията на всяко момиче в областта на грима.Една колекция - три нови серии!
Продуктите от тези три категории ще се представят постепенно в каталозите на Орифлейм през годината, като началото е края на м. март. 

По отблизо за продуктите на THE ONE ще ви разказвам в продължение на няколко ревюта съвсем скоро....Очаквайте!

Ето и цялятя ми визия за събитието...Ако трябва да направя списък на едни от най-любимите си дрехи и да ги съчетая заедно в един  тоалет,може би точно това би бил моят избор!
Обувки ZARA-изключително удобни и тренди,дълга пола от стара колекция на ZARA,която между другото си е точно в тенденциите и цветовете за този сезон,топ с надпис от фаворитите в гардероба ми и най-сладкото дънково яке на моите любимци от M 60.


3 коментара

  1. Страхотна, както винаги! :)
    И междудругото...съгласна съм с мисълта на италианците :)

    ОтговорИзтриване
  2. wow! looks like a great event, I love your outfit especially the maxi skirt, I really enjoy your blog so far and would love to follow each other--please join my GFC and I'll follow you right back! xo Agatha

    www.ironyofashi.com

    ОтговорИзтриване

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.