LISKA Hand made Atelier

1


Здравейте,дами!
Преди да започна многословната си и "многофотосна"/изобщо не знам дали има такава дума,но не звучи зле/ поредица от публикации за круизното ми пътешествие,ще ви представя една сладка по момичешки и многоцветна публикация за едно мое ново много любимо местенце - LISKA Hand made Atelier!

Няма как да скрия,че имам слабост към ръчно изработени красоти като бижута,аксесоари,декорации за дома,картички ,покани ,плетени нещица и всякакви такива хубости,които "галят" окото със собствен дух и стил.Целият този пъстър свят на ръчно изработените аксесоари ,декорации и подаръци се намира в най- женското розово Ателие Лиска!
Изключително място заредено с многа красота,момичешка енергия и  малко вълшебство.
Това е мястото на чаровната Вили,която изработва най-нестандартните и романтични осветителни тела на света.Поне за мен е така!
С доста интересни материали!Текстил,хартия,картон,метал!Сладки,нежни и уникални!


От известно време съм на вълна винтидж интериор и аксесоари.Заплюла съм си една лампа с цветя в този стил и май скоро ще си имам нов приятел над тоалетката!Ако не е много нахално,предпочитам да си сменя и тоалетката в същия стил!....Дано мъжът ми прочете това!
А иначе тази синя феерия,която свети е моят фаворит!
В нейното така наречено ателие може да се открият много и интересни направени с вкус "прекрасности",пропити с много любов и творческо вдъхновение.
В това привлекателно местенце може да откриете за всеки човек и за всеки повод по нещо.Също така и да се насладите на различни техники и похвати за декорация!
Ако имате собствен стил,обичате да бъдете интересни и харесвате всичко цветно и нестандартно,това е вашето място.
Лично аз всеки път искрено се наслаждавам на голямото разнообразие от предмети и артикули,които се предлагат.Разбира се,всеки път ,когато посетите отново това вълшебно място, ще намерите нови и различни предложения!Просто защото има много идеи,които чакат да бъдат реализирани!
*Кокетните плетени артикули от аксесоари до мини куклички  и животинчета,  могат да спрат дъха ви от умиление.А децата ви да се превърнат в най-сладките герои от любими приказки.Една от любимите ми шапчици е тази с бухалчето!
Еми,много е бонбонена,макар и синя!
Тук може да намерите и познатите ви вече от предишни мои публикации красиви предложения и всякакъв вид прелести изработени за сватби,кръщенета,лични празници и тържества.Както украса,така и покани,картички,книги,албуми.
Всички артикули в ателието може да се изработват по индивидуална поръчка на клиента,в зависимост от предпочитанията му за цвят,форма,материал.
Ако не намерите ,това което търсите,може да го заявите като желание чрез поръчка и до няколко дни тя вече ще пътува към вас или ще ви очаква в магазина.
*Ако сте фен на бижутата и сте от дамите,които предпочитат нестандартните форми и уникалните хрумки,това е вашето местенце. Както знаете бижутата са моята страст,а винтидж бижутата са новата ми такава,ето защо определено има какво да  ви привлече вниманието както на мен,ако харесвате този стил.
Горещо ви препоръчвам да посетите ателието на Вили- LISKA Hand made Atelier ,което се намира в гр.Асеновград ул.Крайбрежна 3.Ако нямате възможност да го посетите лично на място,то тогава виртуалната страница във фейсбук ви очаква ТУК.

1 коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.