Парола "Синьо"

9


Вече сме в преддверието на Къртицата лятото и няма как да не извадим нещо синьо от гардероба си,особено ако актуалната парола на сезона тази година е 'Синьо'.А и съм сигурна,че повечето дами,които имат натоварен работен график няма да възразят да носят морето със себе си,поне докато не го почувстват в краката си!!!
Това е цветът,в който бях влюбена като ученичка.След това нещо ми се разми и напълно изчезна от любимите цветови комбинации.Сега отново го преоткрих ,благодарение на модните тенденции и това ми навява лека носталгия и копнеж към безгрижното детство.
Една от най-ярките цветови тенденции за лятна визия е комбинацията на синьо ,жълто и един неутрален цвят.Преди ден-два мернах един прелестен шал/парео в магазин на Зара ,точно в тези цветове и вече го сънувам!!!!Безспорно жените знаят хиляди начини да впечатлят един мъж,но в случая с този аутфит и синия цвят, аз ударих на камък с моя съпруг!...Да,беше впечатлен,но май не толкова положително.А и как да бъде иначе,при условие ,че той е един от най-големите фенове /и член/ на ЦСКА и синьото някак си му дразни очите.....Не ме питайте къде съм си скрила блузката в този така наситен син цвят,защото официално беше заплашена с рязане,палене,изхвърляне и разни такива (в духа на бунтарството) действия! :) 
Ето колко силно може да бъде въздействието на един цвят!!!!
Предполагам,че червеният такъв има абсолютно същата сила на така наречената 'любов - омраза' при мъжете.

Top ZARA
Jeans Miss Sixty
Flats ZARA
Necklace ZARA
Sunglasses Seville Shop

9 коментара

 1. Хихихих, защо ли ми е познато!
  И моя мъж е ЦСКА-р ми има агресивни помисли към синьото (макар че и той го носи).
  Страхотен аутфит, много обичам такива широчки и небрежни блузки, а с чантата комбинацията е убийствена! :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Преди харесвах впити топове,но след ражданията вече имам друг поглед върху модата.Харесвам широчки и удобни дрехи...Ти сигурно ще се съгласиш с мен,нали!?

   Изтриване
  2. Определено, трябва да се движим свободно! :D

   Изтриване
 2. That bag is amazing ! :-) xx

  http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2014/06/casual.html

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. The bag no woman can resist! The sophisticated style combines beautifully with the glam buckle detail on the handles.

   Изтриване
 3. Много добра комбинация!И аз харесвам много синия цвят :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Тогава го носи по-честичко това лято!!!:)

   Изтриване
 4. Мими, имаш невероятен усет за модата и много ми харесва как умело съчетаваш всеки тоалет. Страхотна комбинация синьо-жълто, много си слънчева така. И аз съм привърженик на широките топове, мразя нещо да се е лепнало за мен. :))

  ОтговорИзтриване
 5. Леко изчервена ти благодаря,Рени!

  ОтговорИзтриване

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.