MIRO Darling

1Ето и обещаната втора порция от любим розов аромат за лятото.
Miro Darling не е типичният летен аромат .В никакъв случай не е лек парфюм ,приятен е за пролетта и лятото и  е перфектен по-скоро за летните вечери.Две идеи е по-тежък като аромат и усещане от 'О,Лола!'. Но затова пък ,това е аромат , който предизвиква вълнение и трепет, че сте влюбени.
 Ароматът пленява с плодовите нотки на екзотични гуава и маракуя. В сърцето е скрит свеж коктейл от лимон, портокал и сочни къпини. Базата включва ванилия, пачули и сандалово дърво.  


Носенето на Miro Darling през дъждовните пролетно-летни дни,които в последните месеци бяха зачестили ,е идеалният детайл за акцент върху себеизразяването ми.Последният път наистина долових мирис на къпини,но не и днес.Днес е слънчево и по-скоро се усеща доминантният портокал.
Рекламите твърдят, че това е парфюм напомнящ повече на първата любов - каквото и да имат предвид....За мен парфюмът е по-скоро за дамите над 25 години,които търсят истинската любов,а не искат да си спомнят първата!
Напомня в малка степен на Coco Mademoiselle на Chanel,който определено е по-женствен и динамичен аромат.

За съжаление този парфюм или други от серията "Миро"не се предлагат в България,но могат да се намерят и поръчат онлайн.Много евтин и доста траен!За около 20-25 евро може да си закупите цяла серия от парфюм,боди лосион и душ гел.
Имам някакви съмнения ,че тази серия парфюми са немска марка,защото парфюмът може да бъде намерен само и единствено в Германия и Австрия и респекривно се предлага най-вече в немски онлайн платформи.

Летният полъх разпръсва аромат от:
Връхни нотки: Гуава, страстни плодове 
Сърдечни нотки: Къпина, портокал, лимон 
Базови нотки:  Пачули, сандалово дърво1 коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.