Absolut Warhol

2През 80-те години, Уорхол е първият художник, който работи с шведската марка Absolut ,и то по време на една от най-успешните рекламни кампании на миналия век.Вероятно това е причината Absolut отново да се обърнат към  духа и таланта на художника ... 


По повод излизането на новата лимитирана бутилка, чийто дизайн наподобява картина на Анди Уорхол - "Absolut Warhol" /от 80-те години/, Absolut са решили този път да отбележат емблематичното си сътрудничество с художника като представят най-голямата платформа за обмен на изкуство  "Andy Warhol Art Exchange ", която платформа дава възможност на всеки да създаде свое собствено произведение  чрез дигитални средства-повече ТУК.
Надявам се,че както в други държави,така и в нашата ,част от печалбите от продажбите на лимитираната серия Absolut ,ще бъдат използвани от фондацията на Andy Warhol да подкрепят съвременните визуални изкуства у нас. 
 Парти-арт вечер!
Новата бутилка и официалната премиера на Absolut Warhol  бяха представени на събитието The Spirit of Warhol, което се състоя преди 5 дни.Сценарият на вечерта стартира с нощен базар представящ млади и талантливи дизайнери и модни къщи като : 45 Street, GOLOKA, Jina Shoevska Accessories, Blok Shop, Stinky, СОФТ, 38, ШОНА, Гроздан Михайлов, Temper Boards, Шевица и др.
И както винаги ,пак недоразбрала от поканата за началния час на мероприятието,се оказа,че присъствието ми е подранило с цял час,но затова пък имах удоволствието да разгледам всички артикули на спокойствие и да си пощракам без конкуренция...Цветове,цветове и шаренко...
Следваше истинското парти с много музика и коктейли,но тази част лежерно я пропуснах,просто защото не съм фен на нощните партита със силна динамика ,а и при моята смесица от екстровертен и интровертен тип в едно ,в такива случаи винаги надделява интровертът.
Но ,ако трябва да съм честна,с удоволствие разгледах всички снимки от нощното парти в социалните мрежи и малко ме хвана яд,че не останах до край. 
Ето и малко снимки от мястото.....

Ако искате да имате малка част  от великия попарт художник Andy Warhol в дома си,време е да потърсите уникалната лимитирана бутилка на Absolut!Аз вече получих една такава!


2 коментара

  1. Всичко изглежда уникално, но най-много ми харесват кецовете. Така искам един чифт.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Кецовете бяха уникално,но чантата от същата серия също не беше за пренебрегване!!!А какви "сладки " бижута с пайчета и бисквитки имаше...!

      Изтриване

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.