Silk'n Silhouette

2


Целулитът е козметичен дефект на повърхността на кожата, обикновено върху бедрата и ханша на жените, дължащ се на натрупани в подкожния слой мазнини.

Нездравословното хранене, прекаленият прием на кофеин, тютюнопушенето и стресът  са фактори, които повишават значително риска от образуване на целулит.
Но в забързаното ни ежедневие, правилното и здравословно хранене ,за мен лично си остават мечта…Обожавам да консумирам шоколад, шоколадови изделия и сладки плодове, но точно те са едни от най-големите приятели и „образуватели“ на портокалова кожа!
Целулитът е свързан с вътрешната структура на кожата и подкожните тъкани. Тънката кожа е характерна за по-честото образуване на целулит, и  по-видимия такъв.
Е, моята не е тънка, ама пак си го отглеждам доста умело!
Освен правилният начин на хранене има и други методи за борба с целулита - масажи , козметични процедури и т.н..
Последната година много нашумяха устройствата излъчващи топлина, понякога комбинирана с масажни движения, които разрушават мастните образувания и съединителната тъкан. Създадени , за да стимулират стягането на кожата и изглаждането на подутините. Много проучвания доказват временните подобрения на кожата.Такова устройство е и Silk’n Silhouette .

Преди няколко месеца заедно със сестра ми инвестирахме общи средства в закупуването на няколко модерни уреда за разкрасяване в домашни условия.Днес ще ви представя уреда против целулит, който все още не съм изпробвала, защото не мога да се "докопам до него".:)
Това,което ще ви представя днес в публикацията, не бих го определила като ревю, а по-скоро като  представяне на нов "съквартирант", с който ще се опознаваме тепърва.
Мултифункционалният  Silk’n Silhouette е  иновационен уред за домашна употреба, който намалява целулита, като същевременно извайва контурите на тялото и възстановява еластичността на кожата.  Silk'n Silhouette използва революционната HT™ технология, която комбинира 3 източника на енергия:   Биполярна радиочестотна, LED-светлина  и Инфрачервено затопляне . Тази уникална комбинация атакува проблемните зони до мастното ниво под епидермиса.
Продължителност на процедурите
 Уредът се поставя като ръкавица на дланта и така третирането с него е лесно и удобно.Необходимо е само да местим с плавни движения уреда по дължината на кожата на всяка отделна зона.. В зависимост от енергийното ниво, на което се използва уреда и зоната, която третираме една процедура продължава от 10 до 20 мин.

Топлинен сензор
Ако се превиши препоръчителното време и  топлинният сензор измери температура над 41°C, уредът автоматично спира да загрява. След като кожата се охлади достатъчно , процедурата може да продължи. Този механизъм гарантира, че при използването на Silhouette няма опасност от прекалено затопляне и прегряване на кожата.  
Безопасен за всички части на тялото.
В комплекта е включен специален хидратиращ контактен гел!Той гарантира, предпазване от зачервяване и прегряване.
Silk’n Silhouette се препоръчва от лекари и дерматолози и е одобрен от медицинските регулаторни органи.
Но все пак трябва да знаем, че антицелулитните масажи не помагат, ако не се съчетаят с диета и упражнения. 
В момента уредът се използва от сестра ми .След известно време ще напиша по-подробно мнение и препоръки!За повече инфо по случая "Silhouette" ТУК!

  FACEBOOK          INSTAGRAM            TWITTER             BLOGLOVIN

2 коментара

  1. Много интересно, ще очаквам с нетърпение отзиви :)) поздрави, Мая

    ОтговорИзтриване
  2. И аз чакам отзиви, изглежда много сладурско, дано да има ефект! :)

    ОтговорИзтриване

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.