Уикенд сTotally Erected Store и "5-те най-популярни модела..."

5

Здравейте,фешънисти!
Днес темата на публикацията е "5-те най-популярни модела обувки, които всяка жена трябва да притежава в гардероба си" и къде да ги носим и редуваме през уикенда!

Един уикенд с 5 чифта обувки!

Тренировъчна сутрин в парка с *дамски кецове!
Определено не съм от хората, които са маниаци по спорта, но обожавам да се разхождам с децата си в парка или в планината. Събота сутрин е идеална за такъв вид разходки. За тази цел най-удобните обувки си остават спортните  - кецове и  маратонки. Те осигуряват комфорт и опора на крака, a и на цялото тяло, затова ги предпочитам за всекидневието. Те могат да бъдат и много стилни и красиви, каквито са и предложенията от Calvin Klein и Just Cavalli.
1.CK CALVIN KLEIN BECCA,2.CALVIN KLEIN JEANS WYLIE CKJ,3.CK CALVIN KLEIN GAYLA,4.JUST CAVALLI SNEAKERS,5.CALVIN KLEIN JEANS BAGS,6.ICEBERG KNIT-CAP


Шопинг тур за нови придобивки с *балеринки!
Ето ги и най-експлоатираните от мен суперудобни обувки. Перфектни за пролет, лято и есен, този вид обувка е най-лекият начин "да обиколите света" без дискомфорт! Равните обувки предлагат добра опора, баланс и по-малко напрежение върху долната част на крака. Безопасни към походката и идеални за ежедневна употреба, балеринките са моят избор за съботен шопинг. Моделите, които ви предлагам заедно с онлайн платформата Totally Erected Store, са невероятните балерини от Melissa. Аз лично не мога да откъсна очи от най-екстравагантните сини обувки с очила на Карл Лагерфелд.

Разходки и кафе по женски с приятелки! Клюкарска история... с *обувки на платформа! 
Клюкарката в женската природа никога не спи! А пробуждането на моята такава става през уикендите, когато аз и приятелките ми трябва да си вземем дозата "женски" въздух и да се помотаем като свободни електрони /без деца/ из града, подкрепени с чаша кафе и нещо сладичко! За такъв повод препоръчвам нещо удобно и същевременно женствено. Въпреки нестабилността, която се изпитва в глезена, платформите са най-актуалният модел и най-безопасният висок вариант сред обувките. Тук предложенията за такъв вид обувки идват отново от  Melissa и Calvin Klein.
1.MELISSA PATCHULI VIII SP AD,2.CK CALVIN KLEIN MARGOT,3.CALVIN KLEIN JEANS VIRGINIA,4.CK CALVIN KLEIN MALORY


 Парти вечер, караоке или купон на открито с *високи обувки с тънък или интересен ток!
Тук малко ще го карам по спомени, защото все по-рядко имам възможност да се забавлявам по този начин навън. Но караокето никак не ми е чуждо!!! За такава свободна съботна вечер, в която визията трябва да е "Уау!", а обувката нестандартна и модерна, със задължителни допълнителни сантиметри в тока, са предложенията на  Melissa /ток със сладолед и ток с ангелски крила/, United Nude /нетрадиционен ток и ток с капси/, Just Cavalli /абсолютното "стилето"/... Въпреки добре познатите трудности при ходене и болка в краката с такива обувки, все пак всеки би искал да бъде забелязан!Кино вечер с любимия на *високи обувки с плътен ток
Когато излизам с любимия, винаги държа да изглеждам добре и да бъда малко по-висока за него. Неделя вечер е идеална за кино или за коктейл бар. Изборът ми за такава вечер са високи обувки с плътен ток. Те определено са по-удобни от тези с тънкия ток и ми дават усещане за стабилност. И както казват лекарите, "S-образната форма на подметката следва точно арката на ходилото и го щади много повече от стилетото." Ето и идеалните предложения за такъв вид обувки /в случая боти/ от Calvin Klein.
Влюбена и 'загубена' по тези три шикозни модела.
1,3.CK CALVIN KLEIN CAMELIA,2.CK CALVIN KLEIN NAEVA,4.CK CALVIN KLEIN PAULINA


Какво е вашето предпочитание за най-любим модел обувка?!


  FACEBOOK          INSTAGRAM            TWITTER             BLOGLOVIN

5 коментара

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.