Уикенд с Totally Erected Store "Цветни аромати"

2

Напоследък се заложи в моите дейли навици тенденцията за онлайн пазаруването, което е много удобно и бързо при натоварен график, малко свободно време и най-вече при лоша прогноза за времето!
Мисля си,че тази "мокра" седмица е точното време за онлайн шопинг.
Навлизаща тенденция е и пазаруването от онлайн платформи на козметични продукти и парфюми, където има известен риск от грешен избор и нехаресване на продукт. Но от друга страна според мен онлайн платформите, предлагащи такива бюти продукти, "правят комплимент " с много по-изгодни цени от парфюмерийните бутици.
Такъв е случаят и с Totally Erected Store, който от съвсем скоро стартира нова секция - "Парфюми". Много приятна изненада за мен!
Есенно-зимният сезон приковава вниманието с по-тъмни цветове и нюанси при дрехите, а при парфюмите ароматите за сезона показват своята сила и интензивност.
И нека бъде АРОМАТ!
Днес ще ви представя моя топ 4 от най-харесваните /по-наситени като аромат/ парфюми в категория "цветно-плодови", които са  извор на елегантност по отношение на аромат. В нежно розови, прасковени и деликатни флакони!
  
ВКУСНИ И ДЪХАВИ
Всеки аромат с плодово "намигване" оставя в нас незабравим спомен за игрива наслада!

Той е висша мода в парфюмерията! Ароматът му е наситен и завладяващ! Комбинира свежи флорални и дървестни нотки, сред които малина, роза, бергамот и пачули. Подходящ е за есенно-зимния период и за дами, които обичат да привличат вниманието. Изключително траен!
Цена: 122 лв/50мл.

CAROLINAHERRERA 212 SEXY 

Изключително изтънчен и женствен. Определям го като по-скоро момичешки аромат с лека закачлива фриволност в базовите нотки. Акордите на мандарина и бергамот органично се преплитат с дъх на пипер и гардения в сърцевината. В основата на аромата е любимата ми ванилия и сандаловото дърво.
Ярък и дълготраен, парфюмът е подходящ за всякакви случаи.
Цена: 81лв/60мл. 

ЦВЕТНИ АКОРДИ НА РОЗА
Тренд центърът на ароматите от няколко години е под акорда на розата.

Една солидна доза нежна женственост присъства в уханието на този парфюм. Точно каквито са и дрехите, създавани от дизайнера.
Връхните нотки са жасмин, циклама и розов божур, а сърдечните -  момина сълза, роза и кехлибар, въпреки че се замислям как ли мирише кехлибарът?!
Цена: 93 лв/50мл.

CHRISTIANDIOR MISS DIOR CHERIE

Един от най-любимите ми парфюми! Той е предназначен за младата, енергична и влюбена в себе си жена.
Искрена наслада от ухания! Поразителната смесица от ягодови листа и зелена мандарина отварят чувствата изцяло. Виолетка, розов жасмин и ягодов шербет са средата на аромата. Базисните нотки са свежо пачули и мускус. 
Цена: 92 лв/30мл.


  FACEBOOK          INSTAGRAM            TWITTER             BLOGLOVIN

2 коментара

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.