REALASH

6

REALASH - Нова формула за по-дълги и по-гъсти мигли

Здравейте !
Днес съм ви приготвила ревю на един много интересен продукт.
Преди две седмици получих за тестване Realash -иновативен серум за подхранване на миглите, който ги прави по-дълги и по-плътни.
Моите мигли са естествено дълги и бих казала задоволително гъсти, което като ефект ми доставя удовлетворение. 
Да има дълги, гъсти и тъмни мигли е мечтата на всяка жена.Това е основната причина, поради която предоставих серума Realash  на моя много близка приятелка, която мечта е точно тази - да има по-дълги и красиви мигли.Тя има проблем и с честотата на окапване на миглите  и е с редки вежди.Затова реших тя да тества серума няколко месеца, а аз да следя развитието на процеса  и резултатите в блога си.

Растежът на миглите трае около 30 дни. Но това не е достатъчно, за да станат дълги и гъсти. Затова съвременната формула на REALASH укрепва миглите от корена, като допълнително стимулира растежа и прави миглите по-дълги, по-здрави и по-плътни. Освен това, това технологично чудо предотвратява и падането на мигли.

Realash Cosmetics е базирана във Франция, а продуктът им REALASH постигна голям успех в Европа в последните години.
Според производителя, REALASH е напълно безопасен "подобрител" за мигли, който стимулира растежа им. Той не дразни очите, не предизвиква алергии или промяна на цвета на ретината . REALASH отговаря на всички изисквания за безопасност, и преди всичко, отговаря на нуждите на клиентите. Той е 100% безопасен и няма странични ефекти! 

Състав:
Realash се състои от колаген, хиалуронова киселина, естествени екстракти от манго и папая, цвят от горчив портокал и екстрат от палмови листа.Съдържа растителни екстракти от лен и блатен аир,които са източник на витамините E и C. Тези вещества защитават, подхранват и успокояват деликатната кожа около очите, която е една от най-чувствителните зони.

Приложение:
Всяка вечер се прилага върху кожата на клепача, точно като течна очна линия. Апликаторът е сходен с  този на очната линия, затова за любителките на "черната магия", няма да бъде проблем поставянето на серума.Няма аромат и не предизвиква дискомфорт.
Според информация на производителя,чрез прилагането на Realash веднъж дневно (за предпочитане след премахване на грима ви), тя ще ви даде 25% по-дълги, 84% по-дебели, силни, лъскави и пищни мигли след 3 месеца.
Цена:в момента на промоция  79 лв.  56 лв.
Идеално средство за жени, които имат слаби, крехки, тънки или къси мигли и вежди.

Продуктът ми е предоставен от PR.

Изпробвали ли сте вече  серума Realash ?Какви резултати имаше при вас?
  FACEBOOK          INSTAGRAM            TWITTER             BLOGLOVIN

6 коментара

 1. Супер! При мен резултатите сигурно си ги видяла, изключително доволна съм. Пожелавам ти още по-прекрасни да станат и твоите мигли :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Да,Теди,при твоите мигли определено си личеше разликата!Надявам се и при приятелката ми да има ефект,защото тя от доста време има комплекс от миглите си!:)

   Изтриване
 2. Миленка, ще има ефект и при приятелката ти.Аз не вярвах, че върши работа, особено че след първия месец почти нямаше разлика, но след третия беше видима.Още има ефект при мен :))

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Веси,искрено се надявам ефектът да е поразителен!Чувам само хубави коментари за действието на серума,така че ще чакаме и ще видим какъв ще е резултатът!

   Изтриване
 3. Привет, къде е на тази цена!?

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. В официалния сайт на Realash може да сверите цената!Горе в текста има линк/като кликнете на думата Realash/

   Изтриване

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.