Rio 60 Second Face Lift

260 секундно подмладяване !Уау!
Както споменах в предходната публикация, време е за идеи за коледни подаръци и всеки уикенд до Коледа ще ви представям по един от най-добрите предложения за разкрасяване в домашни условия на онлайн платформата  www.krasivotialo.com.
Ето първата "красива" идея  - уред за разкрасяване и подмладяване .
След определена възраст колагенът и ретинолат в кожата започват да намалянат, а кожата става по-отпусната и състарена .
Запознайте се с един уред,който може да помогне за освежаването и красотата на лицето ви.

Красива, стегната и  видимо подмладена кожа само за 1 минута на ден!

Rio Lift 60 Seconds Face Lift съчетава два метода за лечение и два режима на работа,за да тонизиране, повдигане и подмладяване на кожата.

За тонизиране и изглаждане се използва електрическа мускулна стимулация.Пулсации нежно тонизират и стягат отпуснатите черти налицето, за да направят кожата видимо подмладена.

За йонофореза се използват пластири с колаген и ретинол.Чрез този метод намалява видимостта на фините бръчки и се подобрява еластичността на кожата.

Имах удоволствието да наблюдавам прилагането на  трети метод наречен инфузия и сега ще ви разкажа в какво се състои "целият ритуал".

Инфузията е така нареченото вливане на течности в организма.В случая вливане на ретинол и колаген...
В комплект заедно с уреда има приложени контактен гел и няколко броя пластири/напоени с колаген и ретинол/, които се поставят на избрани от вас участъци на лицето и с тяхна помощ уредът навлиза в дълбочина в тъканите и  стимулира възстановяването на кожата чрез ефикасното поемане на тези съставки.
Измито,почистено и сухо лице!Залепяте пластирите.
След като залепите пластирите на желаните за третиране участъци на лицето, трябва да запомните само едно: уредът има две контактни зони - положителна и отрицателна.Т.е по -просто казано едната "топка" на уреда е с положителен заряд, а другата с отрицателен.Винаги положително заредената страна трябва да бъде върху пластира,а отрицателната такава, да докосва кожата/задължително натопена в контактен гел/.Той помага за заобикалянето на дискомфорта в третираната област.
Движете уреда върху пластира в продължение на 60 сек.И така върху всички пластири, които сте поставили.Може да повторите до пет пъти/по 60 сек./ върху всеки пластир.
Силата на програмата трябва да бъде ниска, като в процес на работа може да си я увеличавате, докато усетите леко изтръпване на дермата.
 По-голямата част от инфузията се осъществява през първите 5-15 минути,но се препоръчва пластирите да се оставят до 1 час върху кожата за по-добър резултат.
Ретинолът може да направи чувствителността на кожата ви по-осезаема към слънчеви лъчи, затова е хубаво да се поставя крем със слънцезащитен фактор, ако ще излизате навън.

Действието на процедурата е освежаване и подмладяване на кожата на лицето.
Повече инфо за уреда може да намерите на страницата му в сайта www.krasivotialo.com .
2 коментара

  1. Направо е като извънземна машина! :)
    Предполагам, че наистина има добър ефект :)

    ОтговорИзтриване

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.