Уикенд с Totally Erected Store - '' Платформите на United Nude''

0

Не съм сигурна дали сезонът го изисква или просто желанието ми е да си намеря нещо ежедневно, удобно и по възможност на  платформа. След толкова много търсене реших да ви покажа няколко модела, които са творение на един от най-интересните като дизайн на обувки бранд United Nude. Марката се предлага на българския пазар само в магазините и онлайн платформата на Totally Erected Store.

През 2003 г. United Nude стартира с модела, наречен Möbius’, след което следват най-щурите, стилни, различни и футуристични модели, които са оценени като постижения на модния дизайн. Пресъздаването на архитектурни форми в обувките е емблематично за бранда. 
Известната смелост, елегантност и иновации на дизайнерите от United Nude им носят бърза слава и признатост в цял свят.


В последната си колекция United Nude Есен / Зима 2014 дизайнерите на бранда ме изненадаха със заигравката си на ежедневна и спортна тема, като акцентират на подметката. Предлагат ни доста по-удобните и всекедневни обувки тип спортни боти и  кецове на платформа. Те са приятно високи, в есенни цветове и този път доста изчистени като дизайн. В тази колекция продължава  търсенето на перфектния баланс между идея, стил и комфорт .И с всеки изминал сезон United Nude успешно намира своя начин да се превърне в част от ежедневието. 
Безспорно кецовете на платформа са много удобни за ежедневието и предпочитан моден акцент на цялостната визия.

Зимата ще премине стилно и комфортно с тези градски спортни боти на United Nude. И носейки обувки с тази марка, бъдете сигурни,че непознатите на улицата ще коментират най-иновативните и геометрично стилни проекти на краката ви!

ОБУВКИ 1 -UNITED NUDE PLAY , ОБУВКИ 2 -UNITED NUDE PLAY


ОБУВКИ -UNITED NUDE LUCY,ОБУВКИ В ТЪМНО СИНЬО -UNITED NUDE PHILLY


ОБУВКИ В ЧЕРНО И БЯЛО -UNITED NUDE SERA BOOTIE,КОЖЕНИ ОБУВКИ -UNITED NUDE LUCYПубликуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.