Silk'n Clear

0

Здравейте!
В днешната публикация ще ви запозная с поредния уред за красота от поредицата ми "Коледен списък с www.krasivotialo.com".
Той е предназначен за борба с акне и несъвършена кожа.
Появата на акне в повечето случаи е обусловена от хормонални промени, предимно по време на пубертета. Често обаче се сблъскваме с хормонален дисбаланс по време на месечния цикъл или по време на бременност.
В допълнение различните лекарства, които приемаме, стресът, на който сме подложени и генетично обусловената чувствителност на кожата към различни комедогенни съставки, предизвикващи образуването на черни точки, играят огромна роля за появата на акне.И най-вече бакрериите имат главна роля  при акнето.
Едни от причините за появата на акне са:
повишена себумна секреция;
запушване на порите – поява на комедони;
повишен бактериален растеж.

Аз лично никога не съм страдала от този проблем и всичко,което знам за акнето е от медиите,интернет и няколко мои приятелки,които живеят с този проблем.

Терапиите ,които се прилагат при акне са много и различни ...Съществени са два типа медицински терапии, които се предписват в зависимост от степента на тежест на акнето:
*локална терапия – включва преди всичко приложението на деривати на витамин A и бензоил пероксид. Тези лекарства често изсушават кожата. 
*вътрешна терапия – тя е за тежко, резистентно към локални терапии акне ,понякога се налагат терапия с антибиотици или изотретиноин. 

Silk’n Clear е уред, за професионална анти-акне терапия в домашни условия.Той може да се използва от мъже и жени и служи за лечение на акне и почистване на кожата!
Уредът излъчва синя (LED) светлинa, която се използва за терапия на акнетична и проблемна кожа.
Silk’n Clear използва 415nm дължина на вълната, като синята светлина  убива източника на бактериите.
 Silk’n Clear  унищожава бактерията, причиняваща акне, намалява появата на нови  и спомага за бъзрото заздрвяване на вече съществуващи пъпки.Съчетанието на два вида енергия едновременно унищожваща бактерията - причинител на акне и премахва кожните несъвършенства.
Вградена защита - посредсвом вграден топлинен сензор, не позволяващ температурата на кожата да превиши 41°C/ 106°F.    
Типичните зони, които могат да бъдат третирани с Silk’n Clear включват всички зони на лицето и тялото, засегнати от акне.
По време на процедурата  с  Silk’n Clear  е нормално  усещането за леко затопляне, което  трябва да изчезне  до час след процедурата. След всяка процедура може да се появи леко зачервяване на кожата в третираните зони. Това е нормално и зачервяването трябва да изчезне до 1 - 2 часа.
Повече за уреда и как действа може да прочетете на www.krasivotialo.com
Най - добри резултати се забелязват  6 до 8 седмици след завършване на препоръчителния курс на лечение.
 "Комедогенната козметика е една от основните причини за акнето – затова проверете тоалетната си чантичка – всички продукти там трябва да имат надпис на етикета си „некомедогенен“!"

  FACEBOOK          INSTAGRAM            TWITTER             BLOGLOVIN

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.