Love

9 Dress H&M A/W'14
Shoes ALDO
Bag Oriflame

 FACEBOOK          INSTAGRAM            TWITTER             BLOGLOVIN

9 коментара

 1. Страхотна! Като модерно и красиво женско купидонче си :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. И сега се сетих, че сърчицето ти може би означава ''wear your heart on your sleeve'' (правя такава асоциация, защото съм си намислила, че ако някой ден си направя татуировка ще е точно такава и с това значение) :)

   Изтриване
  2. Веси,благодаря ти за коментара!А така наречената ми татуировка,всъщност е една прищявка на синът ми,който много искаше да ми нарисува сърце...Но и твоят прочит е много идеен!

   Изтриване
 2. Страшно красива и елегантна визия! Червеното е твоят цвят, невероятна си :))

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Много си мила,Кали!Червеното наистина е "моят" цвят,поне по отношение на фаворизиране!

   Изтриване
 3. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване
 4. Страхотна визия! Изглеждаш чудесно - много нежно и женствено! Роклята е очарователна, видях я в H&M и много ми хареса и начина, по който си я съчетала много ми допада. А и цвета доста ти отива с тази тъмна коса и светла кожа :)) Гривничката също е супер, и аз имам такава, но на нея пише Live :D

  www.gamesoffashion.blogspot.com

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Когато видях тази рокля в магазина на марката, я грабнах,без дори да я меря.Плашещо пристрастена съм към този цвят!Един бик в човешки и женски вариант! Много бих искала да видя и твоята гривничка в някоя визия!

   Изтриване
 5. Много красива и романтична рокля :)) Гривната е страхотна. А цветът изключително чувствен и женствен, много добре ти стои, особено в съчетание с цвета на косата ти <3

  ОтговорИзтриване

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.