Weekly Diary

6С Теди от www.thebeautyinmylife.com

Забелязвайки тенденцията - все по-малко да се четат текстовете в модните блогове, а да се набляга обръща повече внимание на снимките, направих и този пост/дневник със събран "материал" от последните ми една-две седмици.....
Интересно ми е,  дали на някой му е липсвал текстът!!?
Всички снимки са лични!

 FACEBOOK          INSTAGRAM            TWITTER             BLOGLOVIN

6 коментара

 1. На менннн! Скролнах първо да видя текста - и го нямаше :( Иначе снимките са прекрасни, разбира се! Най-любима ми е с малчуганите и татко им. :) Прияде ми се от това по-горе!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. За теб знам,че четеш текстовете... хихи!А за това по-горе ,ако знаеш колко е вкусно и калорично,няма как на човек да не му се прииска да си близне от лъжичката!

   Изтриване
 2. Твоите снимки са толкова наситени и богати, че разказват цели истории, не, даже приказки! И все пак мисля, че пишеш много красиво и чаровно и текстът е красив комплимент към всяка твоя снимка (съзнателно казвам комплимент, защото съм напълно съгласна, че текстове вече масово не се четат и блоговете стават все по-визуални, ама и това не е лошо, дава повод човек да си използва фантазията и да си съчинява истории зад кадър сам!).
  П.П. Кожата ти е безупречна!!!!!!!!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Съгласна съм с теб,че визуализацията на блоговете не е отрицателно качество.Информация се попива най-бързо и насищащо чрез снимките,но тексът понякога завладява сетивата много повече!
   Доста хора споделят,че не четат текстовете,а гледат само снимките,което си е техен избор.И аз понякога го правя това "нещо"!Случва се,когато снимките са много силни , естетически направени и казват всичко,тогава просто нямам нужда от повече информация!!Благодаря за хубавите думи!

   Изтриване
 3. Страхотни снимки, Мими! Много готина идея за пост като цяло, но да липсваше ми текста, защото пишеш прекрасно :))

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Да, идеята е добра и мисля от време на време да я използвам !

   Изтриване

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.