Totally Erected Store : Just Cavalli Bag Collection SS'15

2

Здравейте!
В днешната уикенд  публикация ще ви представя  пролетната селекция на най-актуалните чанти на бранда Just Cavalli, които вече може да намерите в онлайн платформата Totally Erected Store.
Различният им стил, материя и усещане за мода ме привлякоха и предизвикаха да ви ги покажа, като част от тайните на стила.


Небрежен лукс с анималистичен принт
През изминалите две години тази тенденция беше много ярка и буквална. Сега отново се наблюдава раздвижване на "гривите и петната", но всички знаем, че животинските принтове винаги са били сред приоритетите на дизайнерите на марката. Тези две предложения бих определила като лукс в нестандартна опаковка.

JUST CAVALLI BORSA SHOPPINGJUST CAVALLI BORSA TRACOLLA


Градско момиче
Всяка дама живееща в забързания темп на деня и с предизвикателствата на градската джунгла, желае да се чувства максимално комфортно и удобно. В това число и да носи такава чанта, която да и помага като приятел в нужда. Гoляма, удобна, практична и побирайки "целия свят" !

JUST CAVALLI GRAY BORSA SHOPPINGJUST CAVALLI BORSA SHOPPING


 Романтична и кокетна
Със славата на пролетния тренд в модата, флоралните мотиви само сменят багрите си, но запазват очарованието си. Тази година марката ме изненада с така прекрасните  акварелни цветя върху част от чантите си, че просто ме остави в едно сладко мечтание. Вече си представям визия: дълга бяла рокля с дантела, вързана коса, позитивни мисли и флорална чанта на рамо... Романтиката е открита !

Момичешки следобед с пролетно ухание
Цветът винаги носи настроение. А цветята допълват с разкош това настроение, като дават силен акцент на визията. Комбинацията на такава чанта е много лесна - любим чифт дънки, изчистен топ и спортни обувки - момичешката визия е готова.

JUST CAVALLI BORSA MANO 1, JUST CAVALLI BORSA MANO 2


Стилна работохоличка
Модерната чанта на Cavalli в тези две предложения е претърпяла леки промени- изчистени линии в минималистичен дух и леко скучновати форми. Съчетание на висококачествена кожа и елегантност. Тяхната красота ще бъде оценена от бизнес дамите и от тези, които предпочитат и наблягат върху семплото и стилното във визията.

JUST CAVALLI BORSA TRACOLLAJUST CAVALLI BORSA MANO



2 коментара

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.