Avene - Мигове сантименталност

14

Днес цялата 'нишка' на поста ми ще бъде отзад напред. Най-вероятно в синхрон със "ставането ми" тази сутрин.
Много дълго време обмислях как да ви представя този пост и как да опиша емоциите си от един прекрасен и вълнуващ ден, който ми/ни подариха екипът на  Avène  България.

Лека ретроспекция...
През септември миналата година стартира /козметично/ предизвикателство за блогъри, организирано от Avène . В него взеха участие както бюти, така и модни блогърки.
Три месеца, три теми, три продукта, три победителки и много красиви снимки!Идейно и обективно представяне на продуктите на бранда... Това накратко беше идеята на предизвикателството.
Наградата за победителките беше професионална фотосесия - грим, прическа и стайлинг от едни от най-известните професионалисти в света на модата в България.Грим - Елиза Попова, прически - Силвана Петрова, стайлинг-Августина Маркова -Тути  и фотограф Костадин Кръстев -Коко.
 Като задължителна част от една фотосесия, бекстейдж снимките в повечето случаи са по-интересната част от крайния продукт... Подарявам ви малко от моите добри емоции и мигове сантименталност, залепени за няколко "снимки от кухнята" на снимачната плащадка!
Изживяването беше толкова различно и толкова прекрасно! Обичам да се чувствам така!! Благодаря!
Със Сиси и Лори

Част 2-ра, която трябваше да бъде първа
Пак ретроспекция...
След края /през м. декември/ на предизвикателството организирано от Avene,  екипът на бранда ни подари една блогърска вечер в приятна обстановка с хубаво вино и много изненади.

Една прекрасна вечер малко преди Коледа, едно "симпатично парти" /наподобяващо моминско такова/, една блогърска /приятелска/ среща и една любима козметика!
На събитието бяха обявени и трите момичета, спечелили професионална фотосесия от предизвикателството на домакина събрал ни на едно място .
От снимките по-горе вече сте разбрали кои са те! И от тогава започна приятната тръпка на очакването...
(долу) Грим - Елиза Попова, прически - Силвана Петрова, фотограф Костадин Кръстев -Коко.

 FACEBOOK          INSTAGRAM            TWITTER             BLOGLOVIN

14 коментара

 1. Звучи изключително приятно и забавно. Определено широка и искрена усмивка :) По-често такива емоции пожелавам.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Много благодаря за хубавите думи!За нас беше един вълшебен ден!И аз ти пожелавам много искрени и емоционални моменти!

   Изтриване
 2. interesting post and nice photos:)
  www.swiatwkolorzeblond.com

  ОтговорИзтриване
 3. Толкова е хубаво когато има такива емоции! Пожелавам ти все такива да са и за в бъдеще! Ще чакаме и "баш" снимките! :)

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ох, много беше хубаво!Не знам как се чувстват звездите,но аз се чувствах точно така, макар и за няколко часа!Финалните снимки - скоро!

   Изтриване
 4. Как пък няма един продукт на Avene да ми харесва. Наистина се учудвам , че си толкова позитивна?
  Ползваш ли въобще продукти на марката или толкова си щастлива от това, че са ти обърнали някакво мижаво внимание, че ги хвалиш и разхвалваш.
  Което е доста глупаво от твоя страна, помисли малко - те си трупат парички, а интересно ти какво получаваш в крайна сметка?

  ОтговорИзтриване
 5. Здравейте!
  Аз лично харесвам козметиката на марката още след като родих първото си дете, заради детската им серия.След това станах почитателка и на още няколко продукта от дамската серия за лице.Не виждам защо да не споделя мнението си, което е по-скоро положително за продуктите, които съм използвала /на марката/?!
  Пък и не е ли едно от най-хубавите неща фактът, че няма как да оценим хубавото, ако няма с какво да го сравним?!Или обратното!
  Вие може да използвате скъпа козметика и сравнението да не е в полза на продуктите на Авен, но аз използвам среден ценови клас козметика за лице и за мен тя е една от любимите ми.Очакванията в случая няма как да са огромни, но за нуждите на моята кожа в момента са ОК.
  Много хора харесват и хвалят продукти на марки като Dior, Estee Lauder, Chanel и т.н., но аз се обринах от два продукта на една от марките, така че всичко е много индивидуално и определящо се от нуждите и вида на кожата.
  Може би и двете се нуждаем от една здравословна доза егоизъм!
  Поздрави! :)

  ОтговорИзтриване
 6. Браво на Avene за готиното предизвикателство! Стайлинга, фотосесията и красивите победителки - всичко изглежда прекрасно :))

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. И беше точно такова!Сантиментално, различно и прекрасно!

   Изтриване
 7. Ох, много ми харесваш на тази фотосесия и си толкова различна някак - в съвсем друго амплоа. С нетърпение чакам "баш" кадрите <3

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Това беше идеята!Всяка да се преобрази по начин, по който не се е виждала или поне не всеки ден!:) Благодаря, Happy!

   Изтриване
 8. Идеята на Avene e страхотно! А вие сте като истински звезди :))

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. За звезди, дори и не смея да си помисля, но ни обръщаха внимание като такива!Още съм стъпила здраво на земята!

   Изтриване

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.