'' Гаражна разпродажба ''

3

Как да не се чувства човек като у дома си, заобиколен от толкова много готини хора, хубави дрехи със спомени и "красива" атмосфера!?Модното присъствие се усещаше чак на улицата!И да, наистина привлече женското внимание.И още как...Говоря за Гаражната разпродажба, която организирахме няколко модни и бюти блогърки преди 2 дни в София.
Любезният ни домакин KANAAL предложи на нас и посетителите жестока атмосфера, приятна музика и голямо разнообразие от уникална бира от цял свят.Е, аз пих сок!

За първи път подцених силата на блогърството и това беше най-хубавото през целия ден, защото очакванията ми не бяха никак смели, но пък дойдоха толкова много приятни хора, които дори не си представях, че може да съберем и съм много горда от всички ни.Неслучайно такива разпродажби и като цяло такива инициативи са много актуални и популярни в чужбина.
Широкият кръг от приятели и социалните контакти с други хора в съчетание с приятната дейност, ни зареждаха през цялото време и помогнаха за доброто настроение на всички ни.

За тези, които не са разбрали за какво говоря и не са следили фейсбук страницата ми, ще кажа, че това беше събитие, замислено от две дами - Петя и Рали, което носеше идеята: всяка от нас да направи добра селекция от лични дрехи, аксесоари и обувки, които вече не носи или прекалено дълги е пазила в гардероба си и да ги изложи на вниманието на всеки, който харесва "дрехите с душа".Поканихме в отбора ни и момичетата от Atame Handmade с техните страхотни бижута от въже, както и бижутата на Тони от Карето. Така се роди и първото издание на нашата ''Гаражна разпродажба ''.След успеха му, вече обсъждаме и Volume 2 /както беше написала Яна/!Ухууу!
Благодаря на Иванина от Пловдив, която предложи такова събитие да се състои и в моя роден град!Мисля, че ще я ' усмихнем' тази идея, както тя усмихна мен!
Участваха:
Рали 
Петя от Fashion is my passion, style is my life
Ванина от Style inspiratrice
Яна от Miss Vendella
Милена от Mimi's fashion moments
Теди от the Beauty in my Life
Полина от PolinaSofia Blog
Ана от Ana's Handbag by Ana Dinkova
Нели и Лора от Atame Handmade

Снимки: Нели Томова

 FACEBOOK          INSTAGRAM            TWITTER             BLOGLOVIN

3 коментара

  1. Отговори
    1. Да, наистина!А и аз прибавих най-хубавата червена рокля в гардероба си!:)

      Изтриване
  2. Изглежда страхотно, нямам търпение да дойдете и в Пловдив някой път! :))

    ОтговорИзтриване

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.