Уикенд с Totally Erected Store : Miss Sixty's Spring Jackets

0

Краят на март като че ли е началото на истинската пролет в цялата и слънчева прелест и усилената ни настойчивост да покажем новите си придобивки за сезона. Като започнем от пролетните якета!
Пролетните якета - те могат да бъдат носени повече от един сезон и съчетани в много повече от един аутфит.

Синоним на качество и стил, моделите на италианския бранд Miss Sixty са сред едни от най-харесваните постижения, съчетаващи нестандартни кройки и качествени материи. И тази пролет в крак с тенденциите, те имат красиви и модерни попадения със скъсена дължина и приятен допир, достойни за всяка дама и всяка възраст.


Цветното откроявящо се яке е нещо наистина задължително за пролетта. То може да бъде една нестандартна и много добра алтернатива на черното класическо яке.
Свежа игра на цветове и нюанси от меки тонове са предложенията за  дамите и момичетата с артистичен дух, които не се страхуват да изразят себе си. С лек сладникав подтекст тези три предложения за късо пролетно якенце ви подканят да облечете удобните си скини дънки или кьси панталонки от деним и свежарски да крачите по градските улици.

Комбинирайте тренда с всичко от бяла тениска и деним до пола тип 'лале' или дълга рокля.  Ако сте почитател на класическото и кожата,няма как да не ви харесат тези три предложения на марката за пролетно яке. Поради нестихващия интерес към кожените артикули, от бранда ви предлагат няколко модела в къс вариант с различна кройка и цвят. Едва ли има по-експлоатирана дреха през пролетта от лекото кожено яке. Най-хубавото нещо за тази дреха, освен нейната вменяемост във всеки стил и гардероб, е, че инвестицията винаги си заслужава.
Модерното докосване на кожата би стояло страхотно при съчетание със стилни широки панталони, кецове и интересни аксесоари.

Най-сигурният начин да изживеете слънчевите емоции на сезона е да заложите на модните оферти на Miss Sixty, представени в  онлайн платформата Totally Erected Store.               

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.