1 час на ден с Bright White !

2


Много обичам шоколад и кафе. Точно обратната е ситуацията със зъбите ми - те не ги обичат ! И ежедневно ме алармират за опасности от такъв вид продукти.
Предполагам, всички знаете, колко е вредно кафето, колата и шоколадът за емайла и доброто състояние на зъбите. Също толкова вреден е и пероксидът, който се съдържа във всички продукти, гелове и пасти за избелване на зъби .
Днес ще ви представя един много лесен метод за избелване на зъби, който не е агресивен и не предполага неприятни усещания за венците и зъбите. А в същото време избелва доста успешно с минимално количество пероксид в състава си.
Това е най-добрата формула, а именно  Bright White със съдържание от 6% пероксид.
Личен опит:
За първи (и единствен) път избелих зъбите си с гел в домашни условия, преди 8 години. Ефектът беше много добър, но мъчението, което преживях не беше от най-приятните изживявания. Главно болката беше осезаема във венците ми, които не позволяваха да доближа до тях нито топло, нито студено, а да не говоря за сладко.
Сега, след толкова години отново имах възможност да избеля зъбите си, но този път методът е различен и усещането също! Без болка, дискомфорт и напрежение.
Лично при мен, лентичките бяха щадящи венците ми и не усетих никаква промяна на състоянието им в сравнение с периода преди тяхната употреба. Доволна съм, зъбите ми станаха по-бели с 1-2 нюанса, а дори не съм използвала целия комплект от лентички.
След употребата на лентичките Bright White , промених малко навиците си за пиене на сутрешно кафе - вече го пия само със сламка.

Bright White на PearlDent
Лентичките Bright White на PearlDent са идеалният избор за избелване на зъби с 2 до 3 тона. Те са предназначени за употреба в период от две седмици, по 1 час дневно.
В една опаковка се съдържат 14 бр. пакетчета с лентички, необходими за един курс прилично избелване на зъбите.
Във всяко пакетче има фолио с два броя лентички - за горни зъби и съответно за долните. Употребата им е много лесна - отлепят се от фолиото и се закрепят върху зъбите с леки притискащи движения.
В периода от един час, в който сте с лентите, може да извършвате всяка една дейност, която бихте желали. Те дори не се забелязват на пръв поглед, така че може  да отидете до магазина с тях или да ги използвате в офиса.
Трябва да имате предвид, че в периода на избелване на зъбите, е необходимо да се ограничи консумацията на кафени напитки, кола, вино и всички храни, които оцветяват зъбите. Разбира се, ако искате да има максимален ефект.

Подробна информация за продукта може да намерите ТУК и ТУК.
Както, надявам се, сами ще се уверите, лентичките са изключително практични и лесни за употреба, залепват лесно за зъбите и не се движат хаотично в устата , което е проблем с повечето лентички, чиято формула е базирана върху гелово избелващо вещество.

Съвети :
* Съхранявайте лентичките в хладилник. Непосредствено преди употреба , ги извадете от хладилника, така по-лесно ще се отдели гелообразната им структура от фолиото, към което са прикрепени.
* Поставяйте лентите само върху подсушени зъби, за да могат да залепнат веднага и да няма излишен дискомфорт при слагането им.
* Пийте кафето и колата си със сламка в периода на избелване на зъбите.
* След периода на избелване яжте повече кисело мляко и увеличете консумацията на сирене.

От PearlDent споделят: "Знаейки за проблемите със свръхчувствителността на зъбите и лесното движение на лентичките, ние от PearlDent разработихме специална формула и метод, който задържа лентичките ни залепени върху зъбите до края на процедурата. Само един час на ден с тях, в рамките на две седмици, ще ви доближи до усмивката, за която винаги сте мечтали. Видими резултати още след първото използване!"

Ако сте фен на белите зъби и искате да пробвате този метод за избелване, с удоволствие ви предлагам и персонален промокод  MIMISFASHIONMOMENTS , с който ще можете да закупите лентичките на специална промоциална цена от  44 лв. в рамките на 4 седмици (от днес) ТУК.

Състав на лентичките: Peroxide, Sodium Perborate, Carbomer, Peppermint Oil, Mint Fragrance, Glycerine.


Продуктът ми е предоставен за тестване от PR, което не влияе на личното ми мнение

 FACEBOOK          INSTAGRAM            TWITTER             BLOGLOVIN

2 коментара

  1. Все се чудех как точно се поставят тези лентички, за които всички говорят. Страхотен снимков материал и интересна статия! :) Май и аз ще ги пробвам, но ограничаването на кафето ще бъде предизвикателство :D

    www.gamesoffashion.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
  2. Преславче, наистина е много лесна употребата им, а ограничаването на кафето може да се избегне, ако пиеш със сламка.:)

    ОтговорИзтриване

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.