Уикенд с Totally Erected Store : The CK T-shirt

2


Тениската - задължителна през лятото!
Винаги заслужаваща вниманието ни със своята комбинативност и универсалност.
Писала съм и преди за ежедневната "униформа" с главен елемент тишъртката и различните и начини на приложение и комбиниране, ето защо днес ви споделям още няколко предложения, как да носим новата си тениска.Аз избрах любимата ми такава на CK.
Съвременната мода налага изискването за различност и в същото време за комфорт и практичност.Тези две тенденции се побират без много усилие, само в една тениска!
ТЕНИСКА - CALVIN KLEIN JEANS, ДЪНКИ - MISS SIXTY, ЧАНТА -MISS SIXTY ,САНДАЛИ - CALVIN KLEIN

Направете своя моден избор за летните сутрини и заложете на комбинацията от чифт дънки със свободна кройка и пачуърк елементи , ниски сандали от кожа за повече комфорт и прекрасна тениска в сиво.Изключително удобна и приятна визия.

 ТЕНИСКА -CALVIN KLEIN JEANS , ПАНТАЛОН - GLAMOROUS, ОБУВКИ С ТОК -CALVIN KLEIN , САНДАЛИ - MELISSA, ОБEЦИ -TOTALLY ERECTED

За лежерните следобеди тази комбинация с висок сандал е официално одобрена!
Ако не ви се нрави идеята за високи токчета през горещините, просто изберете леки и удобни чехли със закачлив елемент като тези на Melissa. Към тях и удобната тениска прибавете летен панталон от лека материя, който да подчертае силуета и походката ви.
ТЕНИСКА - CALVIN KLEIN JEANS, ПОЛА -MISS SIXTY , СТИЛЕТО - JUST CAVALLI, БЕЛЬО - CALVIN KLEIN

Ако първите два варианта ви изглеждат прекалено кежуал, а вие сте почитател на лежерния лукс и вечерните партита, задължително трябва да заложите на комбинацията тениска, пола и зашеметяващо стилето в червен цвят.
Връзката между начина на живот и дрехите е очевидна - понякога сме прекалено официални, друг път небрежно спортни, но винаги трябва да носим чувството на прекрасност, което да ни дава самочувствие.


Сега вече сте готови за всяка една част от деня- разходка в парка, обяд с приятели или изискано парти, за което имате покана.


 FACEBOOK          INSTAGRAM            TWITTER             BLOGLOVIN

2 коментара

  1. Страхотни визии! Много цветни и свежи <3
    А какво ще кажеш за парфюмите от сайта?

    ОтговорИзтриване

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.