Грижа за краката 2 : Silk'n Micro Pedi

1


Във втория пост посветен на грижата за краката и меките петички, ще ви покажа една много гъвкава и приятна "машинка", която е предпочитан начин за борба с твърдите стъпала в домашни условия.
Silk'n Micro Pedi - електрическата пила за пети...
Ако си спомняте, миналата година ви показах розовата предшественицата на тази нова пила, от която бях много доволна. "Новата" не се различава по нищо от старата, освен по дизайна. 
Silk'n Micro Pedi работи много нежно, безболезнено и  бързо, което го прави доста лесен и приятен за употреба.
Дизайнът му наподобява ергономична мъжка самобръсначка.
Ефективен, благодарение на микроминералната ролер-пилавъртяща се на 360 градуса, с 30 завъртания в секунда. Бързо и лесно изглажда загрубялата кожа на петите. Премахва напукания и твърд слой от стъпалата много фино.

Ако никога не сте използвали такава пила, трябва да знаете, че е препоръчително да използвате ролките върху суха кожа. И само върху пети и ходило. Аз ги изпробвах върху кокалчетата на пръстите, където също имам мъртва кожа, но е доста неприятно като усещане. Също така, трябва да се знае, че пилата (в работно състояние) не трябва да се задържа много дълго върху един и същи участък на кожата.
Пилата идва с две сменяеми микроминерални пили-едната за фино третиране, а другата за по-грубо. Аз залагам на по-грапавата повърхност, защото с нея постигам по-бързи видими резултати. Пилите са устойчиви на вода. След употреба е хубаво да се измият под течаща вода.
След като приключите процедурата с третитане на ходилата, е хубаво да измиете кожата или да използвате влажна кърпа, за да отстраните мъртвите клетки от петите.
За оптимизиране на резултатите, ви препоръчвам да я използвате след ексфолиране  и накрая да нанесете хидратиращ крем за сухи пети от серията Deofeet.
Продуктът в момента е на промоционална цена от 49 лв. ТУК.
Продуктът ми е предоставен от PR, но мнението е изцяло лично. FACEBOOK          INSTAGRAM            TWITTER             BLOGLOVIN

1 коментар

  1. Следя ти ги тези постове с голям интерес, защото имам проблем с петите през лятото... мисля, че се убедих да изпробвам! Много хубави снимки, между другото :)

    www.gamesoffashion.blogspot.com

    ОтговорИзтриване

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.