Travel Diary : MSC Divina . At Sea

3


Ако ви се налага да карате на чужди спомени и да разказвате чужди истории, най-вероятно сте пропуснали най-същественото  - емоцията!
Твърди се, че чуждото винаги е по-хубаво, но не и когато става въпрос за спомени, емоции и копнежи. Мои са си! И за нищо на света, няма да предпочета чуждите, колкото и "шармантни" да са те .
Когато пътувате с круизен кораб, винаги има един или повече дни, през които сте в открито море. Т.е цял ден сте на "солена земя". Точно този ден е единственият, който може да се нарече истинска почивка и релакс, от цялата така наречена круизна 'почивка' .

От Барселона до Неапол....
Слънце, плаж, басейни, коктейли и много хора ... И разбира се, изобилие от солена вода!
За всички, които ще заложат на такъв вид почивка, бих искала да споделя, че в тези дни трябва да станете много, много рано и да тичате към най-горната палуба, за да си запазите шезлонг, защото в 8 ч. вече няма свободни такива.
И следва едно голямо излежаване, изтягане по палубата, дежурни разходки за питие и храна, пържене и въздишане през целия ден.
Ето и няколко снимки от вътрешността на кораба.../луксозното фоайе със стълби от камъни Сваровски, пред спа центъра, блестящите стълби, театърът/
За протокола :
Корабът е  MSC DIVINA -луксозен и лъскав курорт във вода, плуващ под панамски флаг.
Той е цели 18 палуби, носещи имената на богове и богини от древногръцката митология, 1735 каюти, 4000 пасажери, 1325 души екипаж и много места за забавление.
Предлага СПА, футболно игрище, театър с внушителни размери, два етажа магазини, барове, дискотеки, казино и библиотека.
Всички дни и дестинации от круизното пътуване, може да видите в раздел TRAVEL ТУК.

 FACEBOOK          INSTAGRAM            TWITTER             BLOGLOVIN

3 коментара

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.