Уикенд с Totally Erected Store : Открадната визия

1


City Chic:
Sweet Casual :
И докато повечето хора са на плажа, аз съм си в града и съм ви подготвила една публикация с намигване за градска визия. Даже две!
От години наблюдавам стила на една от любимите ми актриси Рийз Уидърспун. Той е изчистен, нежен и стилен.
Днес, "ще открадна" две от летните визии на актрисата, предлагайки ви (с помощта на платформата  Totally Erected Store) подобни комбинации с артикули налични в онлайн магазина.

Визия "Градски шик"
Харесва ми, когато градът променя характера на всяка актуална визия, пречупвайки я през онзи особен нюанс на "сивото".
Стилната визия винаги изразява характер. Уверена, дръзка и актуална.
Ако сте такъв тип жена, каквато несъмнено е и Рийз, значи играта на контрасти между бяло и черно, кожа и шифон, ще ви провокира да бъдете себе си. А ексцентричните, но стилни обувки ще покажат актуалното ви настроение.
Предложението на Totally Erected Store е кожена пола от Versace Jeans, шифонена риза с открити рамене от линията на Calvin Klein Jeans и геометрично издържани обувки от United Nude.

Визия "Сладко ежедневие"
Като почитател на изчистения силует, но и на малките цветни детайли, в ежедневието си, актрисата обожава да комбинира  нежни рокли с деним и кожа.
Анималистичният принт в модния живот, с категорично присъствие си е извоювал статут на емблематичен десен. Затова, е доста често срещан и в нейния гардероб.
Предложението на Totally Erected Store е рокля с принт от колекцията на Catwalk, комбинирана с вталено яке на Miss Sixty и цветен акцент в лицето на стилните им обувки в три цвята.

1 коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.