H&M Shopping Breakfast / H&M STUDIO A / W 2015

1

Спортен футуризъм и звезден блясък в колекцията H&M Studio AW 2015


Днес, денят ми започна по - различно от обикновено. Дъждът, развалената прическа и наморкените дънки не ги броя...! Но, закуска в космоса /с H&M /, си е нещо, не толкова типично за сутрешното ежедневие на "земляните"! 
Ексклузивният сутрешен шопинг и вкусната закуска, който ме очакваха в магазина на H&M на "Витошка" 6, определено замениха навика ми да закусвам само кафе, по-скоро ми подействаха като черно еспресо. Силно и без захар!

Със сутрешно кафе, приятна закуска и добра компания стартира /по магазините/ есенната колекция H&M Studio AW15, чийто световен дебют бе в началото на март в рамките на Парижката седмица на модата, както и основната есенна колекция за мъже. Сутрешният ексклузивен шопинг, преди големия старт на колекцията, който домакините бяха организирали, събра на едно място медии, модни блогъри и известни личности.

Спортна енергия, практичен футуризъм и звезден блясък са основните теми на H&M Studio за сезон есен/зима 2015. Палтата и якетата с двойни ципове вдъхват модерна свежест, докато блузите с поло яка са ключови за сезона, заедно с блестящите пуловери и вталените и разкроени панталони. Колекцията включва свободни модели за наслояване и вдъхва умерено, модерно излъчване.
Колекцията H&M Studio AW15, вдъхновена от темата за космоса и пресъздаваща едни от най-ярките тенденции за сезона, е вече налична в над 200 магазина по света. У нас моделите са достъпни в магазин H&M бул. Витоша 6, както и онлайн на hm.com.

МАТЕРИИ
Вълна, лурекс, найлон, кожа, велур, изкуствена кожа и коприна.
ЦВЕТОВЕ
Винено и ръждиво червено, тиквено оранжево, тъмно зелено, бежово, сив меланж, черно, бяло, златно, бронзово и сребърно.
КЛЮЧОВИ ВИЗИИ
Ватирани палта с цип, пуловери с обли яки, плетива от лурекс, прави и разкроени панталони, асиметрични блузи, топове от ламинирана вълна, гащеризон, палта от изкуствена кожа с цип.
КЛЮЧОВИ АКСЕСОАРИ
Практични каскети, лачени ботуши, шофьорски ръкавици, сандали с високи токове, носени с чорапи, „лунни“ ботуши, кръгли плетени яки, обемни чанти.


С Дили от Beyond The Visible  и Преславчето от Games of Fashion 
#HMStudioAW15

1 коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.