Silk'n MicroNail

0Аз съм от жените, които не си правят маникюр и не лакират често ноктите си. В повечето от случаите - липса на време, желание и вдъхновение. Вдъхновението ми за тези неща идва само през топлите месеци, а през останалото време ''отглеждам'' ноктите си почти без ''никакъв грим''!

През последните няколко дни съм дала почивка на модните цветове и багри по ръцете си ,защото получих  една много сладка "машинка" за полиране на нокти.
Silk'n MicroNail е автоматична пила за нокти  даваща блясък и лъскавина на ноктите - точно като този, който имаме, когато лакираме ноктите си с прозрачен лак.
В комплекта Silk'n MicroNail има две шлифовъчни глави - малко по-груба, която да се използва за изтъркване на грапавини по самата плочка на нокътя и за заобляне на неравности по върховете на ноктите. И една фина за финално полиране, която придава на ноктите напълно гланцов ефект. 
Комплектът е изключително лесен за употреба, така че всеки може да работи с него и без инструкции. Работи на батерии, затова доста лесно би могъл да бъде прибран в чантата, и да се използва, ако имате свободно време при пътуване.
 Не разполагам с голямо търпение, затова само 2-3 минути  отделям на уреда за всяка ръка и това е напълно достатъчно, за да се получи красиво, гланцово покритие и да съм доволна от резултата. Не мога да премахна всички грапавини от плочките на ноктите си, защото винаги бързам, но обещавам да се постарая следващия път и да направя повече снимки на ръката си.

В зависимост от качеството на ноктите, зависи и времето за задържане на ефекта от Silk'n MicroNail. Според инструкциите, резултатът от пилата ще бъде видим до 14 дни.
Комплектът може да бъде закупен на  krasivotialo.com !

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.