Уикенд с Totally Erected Store : Back to School II

0

Този уикенд продължавам с идеите за есенни, лежерни, младежки и практични визии, които достойно да съпровождат доброто настроение в училище.

Този път тоалетите са за пораснали деца!ТОП/TOP - CATWALK JUNKIE, ДЪНКИ/JEANS - MISS SIXTY , МАРАТОНКИ/SNEAKERS - CALVIN KLEIN JEANS, 

Драматичната графичност на роклята от колекцията на MISS SIXTY в съчетание с ниски кожени обувки от FRENCH CONNECTION, придава една ретро закачливост на визията, която е моден тренд тази година. В новата колекция на бранда има много стилни, красиви и стилово повлияни от мъжкия гардероб обувки, които заслужават специално внимание.
ТЕНИСКА/T-SHIRT - CALVIN KLEIN JEANS, ПАНТАЛОН/PANT - CALVIN KLEIN JEANS, МАРАТОНКИ/SNEAKERS - CALVIN KLEIN JEANS ,
РОКЛЯ/DRESS - CALVIN KLEIN, ЧАНТАBAG - MISS SIXTY, МАРАТОНКИ/SNEAKERS - MISS SIXTY
СУИТШЪРТ/SWEATSHIRT - CALVIN KLEIN JEANS, ДЪНКИ/JEANS - CALVIN KLEIN JEANS, БОТУШИ/BOOTS - CALVIN KLEIN, РАНИЦА/BACKPACK - MOMODESIGN

Заучената визия от комбинация на тишърт с дънки или панталон, е изпитана с годините и винаги е добра идея, ако не сте в крак с модните тенденции.
А стилната комбина на рокля с изчистен силует и маратонки, е много любима на повечето момичета, така че, ето една семпла идея за визия за първия учебен ден.

Хубава седмица!Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.