Atelier #13

2Уинстън Чърчил: "Речта трябва да бъде като женската пола - достатъчно дълга, за да покрие темата и достатъчно къса, за да бъде интересна."
Въпреки студеното настроение на октомври, днес фокусът на публикацията е насочен върху полите. Те са важен елемент от облеклото, разкривайки красотата и линиите на женското тяло.
Миди полите с висока талия, набори и волани са били любими на жените още от времето на Одри Хепбърн. Поради романтичната си и ефирна визия, този тип поли все още предизвикват въздишки, както при жените, така и при мъжете.
Елегантно, удобно и красиво /в А силует/ ретро намигване, което носи позитиви след вас, кара ви да се чувствате романтично и да се усмихвате.
Стилът и правилата повеляват в модерната си визия версия тези поли да се носят с плетени пуловери, кожени якета, ризи от деним, дантелени корсети, спортни обувки и не се препоръчват за всяка фигура.
Днес ви представям една млада дизайнерка, в моделите на която се забелязва известна доза чувствителност особено към използването на материи.
Христина Димитрова е студентка с профил ''Моден дизайн'' и ''Журналистика'' в  НБУ. Тя е само на 23г. и е създател на марката Atelier #13, където концентрира усилията и творческата си изобретателност в проектиране на концепцията за съвършената пола.
Дрехите, които създава са за този вид модерни момичета, които имат естествени претенции за красота и женственост.
В момента фокусът на нейния талант е  почти изцяло насочен върху така наречените "мидита" /поли със средна дължина/, хитовият тренд, който обикаля модните блогове и списания, и не спира да ни изненадва с нестандартни материи, принтове и щампи.
Стилът и е интересна смесица от комфорт и вдъхновения от различни десетилетия, главно от 70-те и 80-те години.

Христина: ''Atelier #13 за мен е начина да изразя себе си и виждането ми за това как една жена или момиче се чувства женствена и красива в това което носи.
Страстта и желанието, които влагам се допълват и се получава приятна за мен комбинация."
Благодаря на Хриси, че ме остави да се вдъхновя от нейния талант и да пресъздам три различни визии и настроения, с три от най-желаните и модели поли.

"Флоралната"

"Раираната"

"Цитрусовата"
В Atelier#13 може да се възползвате от поръчка на поли с индивидуален модел, размер, комбинация на материи и цветове.
Може да го откриете на фейсбук страницата ТУК.

Разкроената, обемна, с висока талия пола е сред топ покупките за топлите сезони, но не само. Не трябва да излиза от гардероба ви през цялата година, освен ако не сте предвидили да я разходите и да се отличите от тълпата.

фотограф : Нели Томова

2 коментара

  1. Миленка, фотосесията и полите са чудесни. Флоралната и цитросовата пола са много готини.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Радвам се, че ти харесва, Пете! А полите са наистина прекрасни!

      Изтриване

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.