Есенна събота с децата

0


Спокойните сутрини през уикенда никога не са това, което си мечтаем да бъдат, когато имаме деца. Поне моите сутрини... Ставане в 7:30ч., ядене на бисквити в леглото, тичане по пижами и бой с възглавници (и всичко това върху родителите) - е, това, ако не си е сладко събуждане...Но, в събота всичко е позволено!
Тази събота денят ни е планиран и имаме приятни ангажименти заедно с малките. Ще ни снима Мира Дерменджиева в студиото си, което е на другия край на света града(от вкъщи). Както се случва, вече доста често, когато са замесени децата, времето никога не ми стига и отново закъснявам, а нямам пари кеш и време да тегля. Сещам се за новата услуга на Йелоу Такси и MasterCard в партньорството с iPay International SA, която предоставя страхотна възможност за безконтактни плащания с карта. 
Предплатената карта функционира като обикновена дебитна карта, но основното предимство на плащането с нея е безконтактното плащане, което става само с докосване на картата до терминала без въвеждане на PIN.
Таксиметровата компания е единствената, която прилага такъв вид плащания, предлагайки удобно и модерно преживяване на своите клиенти.
 Услугата:
MasterCard в сътрудничество с iPay International SA снабдяват такситата на компания Йелоу 333 АД с myPOS пакети, които включват мобилен POS терминал и карта Business MasterCard. По този начин пътуващите ще могат да плащат с обикновена или безконтактна карта независимо дали е MasterCard, Visa и т.н.
Всички трансакции, направени от картодържателя в таксито, ще бъдат прехвърляни веднага в картата MasterCard Business на шофьора и спечелените пари ще бъдат мигновено на негово разположение чрез картата. Иновативното е това, че сумата се превежда мигновено в картата на шофьора. Затова услугата е уникална за Европа и MasterCard я стартира за пръв път именно в България.
Освен по стандартния начин чрез прочитане на чип, плащанията могат да се извършват и безконтактно само чрез докосване на картата до мобилния POS терминал в таксито и без въвеждане на ПИН за суми до 25 лв. 
      Плащанията с такава карта са удобни, сигурни, модерни и лесни (не се ровя за пари и стотинки в последния момент и плащам точната сума, но въпреки това може да се даде бакшиш на шофьора, при желание).
    Дори и плащането да е безконтактно, този тип плащания са сигурни, тъй като картата не може да бъде скимирана, а дори и прочетени от разстояние, данните които се обменят са безполезни за генериране на фалшиви транзакции. 
-      MasterCard съдейства за разширяване възможностите за безкешови плащания, a   услугата прекрасно кореспондира с налагащия се модерен начин на живот.

    Пристигаме на мястото, което е невероятно и никак не прилича на обикновено студио, както каза дъщеря ми : "Това е най-хубавата къща на света! Искам Дядо Коледа да ни донесе и на нас такава!"...А дано, ама надали!
Ето ни в най-новото дизайнерско студио в София - Vesper photo studio ...
Тук ни очаква различно настроение и енергия, както и цветната атмосфера на есен в гората. Мира много се е постарала и всичко изглежда прекрасно. Студиото е по проект на Gamma Design и е оборудвано с водеща швейцарска техника. Погледът ми остава върху интересната стена зад декора, която разбирам от фотографката, че това е иновативна машина и се нарича Virtual background, американска е, и няма друга такава в България. Тя дава възможности за неизброимо много различни фонoве, всъщност от всяка една снимка може да се получи фон. Уникално, нали!

Обличаме, събличаме, обличаме, събличаме и така си мина неусетно времето до късен следобед.Фотография: Miroslava Dermendjieva Photography 

Натоварена с малък куфар, съдържащ реквизит и дрехи за фотосесията, две малки чанти и две деца "под мишница", се качвам обратно в таксито за вкъщи. Героите са уморени!

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.