Fashion & Luxe

0


Здравейте, приятели!
Днес съм рожденичка и планирах да ви покажа една по-интересна визия за такъв повод, но ще го направя по-късно през седмицата.
А днес в публикацията ще ви представя специалната Fashion & Luxe фотосесия осъществена с партньорството на  AVON България, 12Magazine и 4 блогърки ("moi", Цвети, Адри и Деси), която пък е част от инициативата и популяризирането на новата ребрандирана серия  Luxe.

 Самата фотосесия бе заснета с продукти от Luxe серията на AVON и замислена така, че всяка от нас да се преобрази в две различни визии ( една стилна и луксозна визия и една по-нестандартна)... Речено - сторено!
Денят бе прекрасен, а колективът още повече. Прекарах много приятни мигове в компанията на всички замесени в проекта, за което им благодаря!
Най-луксозната серия на Avon – Luxe вече е ребрандирана и има още по-луксозен и елегантен вид. Ребрандирането е основно в опаковките – добавено е черно от вътрешната им страна, за да изглеждат по-стилно. От AVON смятат, че подобренията наистина ще направят продуктите да изглеждат още по-добре и достойни за всяка изискана дама – дори от ранга на Мария Шарапова, която е лице на ребрандираната серията.

Специално за годишнината си, серията пуска и два нови продукта – спирала с укрепващ серум, специално създаден, за да предотврати загубата и накъсването на миглите, за по-пълни мигли с повече обем и с по-здрав вид. Основните съставки са витамин Б5, кератин и витамин Е.
Другият нов продукт е блестящо червило със светлоозаряващи перли. Много подходящ за наближаващите коледни празници.
Повече за Avon и продуктите може да научите на www.avon.bg, както и на Facebook страницата им.
AVON Bulgaria & 12 Magazine
Фотография - Диляна Флорентин
 Реализация - Слав Анастасов и Хубен Хубенов
 Грим - Алина Манова 
Коса - Слав 

BACKSTAGE

Бекстейдж кадрите не са много, защото всичко интересно случващо се зад обектива го пропуснах като фотограф, но важното е, че улових емоцията витаеща в студиото и я запечатах за себе си.
Подарявам ви малко от моите добри емоции и "мигове на лукс", залепени за няколко снимки от снимачната плащадка!
Изживяването беше толкова специално и толкова различно! Благодаря!
Материалът в 12 Magazine може да прочетете ТУК


Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.