Предколедното парти на Bra Clinic

0
Само преди броени дни в салон за бельо Bra Clinic в Paradise Center, София, имах  удоволствието да присъствам на Предколедно парти организирано от Евгени Минчев и Bra Clinic, по време на което гостите бяха отведени назад във времето в Париж от първото десетилетие на 20-ти век - артистичната столица на света с помощта на модно шоу за дамско бельо с танцьорки и модели, които презентираха най-новото в офертата на Bra Clinic, налична дори до чашка К. 
По време на шоуто моделите показаха и как можем да използваме сутиена си като бижу или модна част от тоалета си с помощта на рокли от Bridal Fashion. 
Вечерта на модното шоу Bra Clinic представи нова марка, която добавя къв офертата си- обичаната от много звезди известна дизайнерска марка Marlies Dekkers , която ще е достъпна в България само в салоните на Bra Clinic. Това е бранд предпочитан от много световно известни дами като Виктория Бекъм, Лейди Гага, Адел, Риана, Никол Шерзингер, Сара Джесика Паркър, Рита Ора, Джеси Джей, Шакира, Ники Минаж и др.
Работата на Marlies Dekkers е като произведение на изкуството, което можеш да носиш като съществен видим елемент от тоалета си. Marlies Dekkers акцентира върху женската самоувереност и проектира сутиени за приключенски натури, мечтателки, както и модерни жени.
“Няма нищо по-лично от нашето тяло – то е в основата на чувството за индивидуалност на всеки от нас. Затова то трябва да бъде разхубавявано, издигано на пиадестал и възхвалявано. Колекцията на Marlies Dekkers е проектирана за самоуверената, съблазнителна, модерна жена, която умее да подчертае женствеността си” – казва Изабела Сакутова.
Малко снимки и от HiLife...
Дизайнерското бельо на Marlies Dekkers в България може да откриете в салоните за бельо на Bra Clinic в Сердика Център и Парадайс Център, София и на www.braclinic.bg  

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.