Marc O'Polo с втори магазин в България

0

  

Здравейте, приятели!
Днес ще ви помоля нещо преди да започнете да четете публикацията...Затворете очи, отпуснете се, опитайте се да доловите аромат на свежи ягоди, намислете си желание и с щастливия си крак прекрачете прага на уютен скандинавски дом... Не спирайте да си го представяте! Пропукват дъските на дървения под, всичко е много стилизирано и изчистено, ухае на кожа и вълна, чуват се наздравици... Сега отворете очи и "Воала!", вие наистина сте в скандинавски дом - в новия магазин  на немския бранд /със скандинавски корени/ Marc O'Polo в скандинавски стил и декор. Той се намира в The Mall на етаж 1.
...Влизайте!
Със специално парти по повод отваряне врати на втория магазин на бранда Marc O'Polo, собствениците поканиха клиентите си да се потопят в духа на скандинавския стил и да прекарат една различна вечер. Събитието събра много гости, популярни личности и верни клиенти на марката, които се насладиха на селекция от стилни модели дрехи, чаша „Просеко“, ягодови изкушения и готина музика.
А аз, заедно с още няколко прекрасни хора бяхме посланиците на марката в ролята си на стилисти на събитието! Наистина беше много приятно и вълнуващо!
Ягодите бяха цветният и специален мотив на събитието по повод откриването на новия магазин на марката в България. Те са били  и мотивът на първата рекламна кампания на Marc O'Polo през 1967 г.
Marc O'Polo има една концепция и една идея : използвай естествени материи, бъди достъпен и дай на хората свободата да бъдат себе си.

Колекциите под мотото  "Follow Your Nature": Дамската линия на Marc O'Polo в колекция Есен/Зима 2015 носи името "Sense of Place", а мъжката "Natural Engineering". Дрехите в колекцията допълват познатия модерен ърбан стил с нова непринудена, съвременна естетика - cool, casual and contemporary. Чистият, рафиниран и леко интелектуален стил е съчетан с усещането за мекота, уют и комфорт. Първокласни материи като вълна, мерино, вълнено трико, едри плетки радкриват идеята, че small is the new big!
Цветовете от колекцията са редуцирани до сиви нюанси, които се допълват от тъмни и свитли контрасти.  Характерна е комбинацията на копринен топ и вълнено палто при жените, и рипсено сако и джогинг от вълнено трико.
Марката предлага и много стилни кожени обувки и ботуши, както и красиви аксесоари.

Ето ни и нас - стилистите на събитието! Блогъри и модни редактори със специални баджове : "Marc O'Polo Ambassador" /Цвети от Cvetybaby.com, Дими-моден редактор сп.ELLE България, Елена-моден редактор сп. AMICA България и Хриси от PetiteMod.net/
Концепцията Follow Your Nature е доразвита и в следващата колекция на MARC O’POLO - Пролет/Лято 2016-та. Цветовете се завръщат. Мъжката линия - Natural Explorer и дамската - Natural High са в тъмно морско синьо, маслинено зелено, червено с цвят на череша и жълто. Райето си е извоювало важно място сред пролетните десени. Във въздуха витае много спортен дух. Отново ще има плетива в съвременен контекст.

Колекция Есен/Зима 2015 може да намерите в двата магазина на бранда /в Сердика център и в The Mall /
Приятна вечер!

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.