Уикенд с Totally Erected Store : Superdry

0


ПАРКА/ PARKA , ЯКЕ/ JACKET, БОТИ/ BOOTIES, ШАПКА В МЕЛАНЖ/HAT, ШАПКА В БЕЖ/ HAT, РАНИЦА/ BACKPACK, ЖИЛЕТКА/KNIT, ПУЛОВЕР/ SWEATER, СПОРТНИ ОБУВКИ/ SNEAKERS, СПОРТЕН ПАНТАЛОН/ SPORTY PANTS, ПАРФЮМ - TOM FORD JASMIN ROUGE

Фешън визия в земни тонове, която най-много подхожда за зимна ваканция в планината: памучни спортни панталони, пухкави суитчери, скиорски якета, мек деним, удобни обувки и плетени аксесоари.
ДЪНКИ/ JEANS, СПОРТЕН ПАНТАЛОН/PANTS, ПАРКА/PARKA, РЪКАВИЦИ/GLOVES, РАНИЦА/ BACKPACK, ШАПКА В СИНЬО/ HAT, ШАПКА В БОРДО/ HAT, СУИТЧЪР/HOODY, РИЗА/SHIRT, ОБУВКИ/ SHOES, ПАРФЮМ - BLEU DE CHANEL

Superdry е английски бранд с по-младежка и небрежна /тип колежанска/линия. Дрехите на бранда съчетават градския дух на ретро американския стайлинг с вдъхновения от япанската графика. Често в дизайна на дрехите се включват безсмислени откъси от японски текст, вдъхновени от общата японската практика пък да се поставя декоративен английски текст на дрехи, за да се увеличи тяхната "модерност".

Традиционно продуктите на Superdry, които може да намерите само в Totally Erected Store са идеалният избор за спортна зимна ваканция или пътуване. Удобни, практични, небрежни и актуални с по-стеснена цветова гама, но за тъга и скука обаче и дума не може да става - ефектни и цветни комбинации от материали, графики, апликации и ципове внасят много настороение във визията.

Ако ви предстои пътуване в планината или на по-студено място е задължително да имате поне няколко дрехи от линията на бранда в гардероба си, които ще ви помогнат да откриете "кода" за комфортно и приятно прекарване.


Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.