Hello, It's Shedd!

0

SHOPPING APP I LOVE - Part 1

Кари Брадшоу казва: "Харесвам своите пари, там където мога да ги видя...закачени в моя гардероб".
А Кристиан Диор : "За да бъде елегантна, не е нужно една жена да харчи много пари за мода. Трябва просто да избере дрехите, които пасват на нейната индивидуалност."

Която и от сентенциите да ви описва по-добре, най-важното нещо в този ред на мисли според мен е да намерите правилното място, откъдето да черпите вдъхновение и да не загубите индивидуалността си.
Наскоро се появи ново мобилно шопинг приложение, което много ми допадна. От скоро е активно, а вече е на престижното 12 място в класацията на Apple приложенията за мобилни устройства.
Казва се Shedd - то е нещо като смела нова версия на OLX, но вместо да е препълнено с всякакви ненужни неща и джаджи, това е платформа само за мода и модни артикули и най-вече за хубави дрехи.

МОБИЛНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ Е НОВАТА ПЛАТФОРМА ЗА МОДА И МОДНИ АРТИКУЛИ В БЪЛГАРИЯ.

Shedd не е само платформа за продаване и пазаруване, а смела индентичност на цяло общество, където креативността и личният стил са водещи.

Във време на технически прогрес и компютърно зомбиране, все повече ми харесва да се срещам с хора, ''органично'', обичам да чета и прелиствам книги на хартиен носител и предпочитам да прекарвам уикендите далеч от екрани, монитори и телефони. Но...все по-често започвам да заменям компютъра с телефона си  и пазаруването по магазините с пазаруване онлайн. Трудно ми е да намеря време и търпение, за да обиколя всички любими магазини за мода, затова търся сходни версии на артикулите от витрините, които съм харесала - в онлайн пространството. 
Хубавото на такъв тип мобилни приложения като Shedd е, че мога да пазарувам, докато пътувам, хапвам навън, преспивам децата или чакам на опашка, за да платя сметките. Постоянно си "вмъквам" такива моменти, в които да се отдам на споделяне и пазаруване, така че това приложение се вписва приятно добре в моето ежедневие.
SHEDD Е СЪЗДАДЕН С ЦЕЛ ДА ПОМОГНЕ НА ХОРАТА ДА НАМЕРЯТ И ПРОДАДАТ ВСИЧКО, СВЪРЗАНО С МОДАТА, БЪРЗО И ИЗГОДНО.

Приложението е изключително лесно за използване. Обявите се публикуват с хаштагове, подобно на информацията в други социални мрежи. Те са изключително важна част от бъдещия ви успех като потребител в приложението. Хаштаговете са необходими, за да могат купувачите да търсят желаните от тях стоки по тези ключови думи. Може да се търси чрез специфичен вид дреха или по-широко - по стил, но само чрез хаштагове. Например, аз продавам или търся дълга червена рокля на MANGO, за да направя едно от двете действия, трябва да напиша #дълга #червена #рокля #MANGO. 
Изключително важни са и снимките. Те могат да бъдат направени директно от приложението или да се добавят от галерията на телефона ви. В следващата публикация - "SHOPPING APP I LOVE - Part 2" ще споделя още информация за проложението и ще ви помогна със съвети как да снимате по-атрактивно и качествено артикулите, които искате да продадете.
Фотография: Мирослава Дерменджиева /+лични/

Shedd вече може да се изтегли напълно безплатно от платформите за мобилни приложения на Android и iOS/Apple. При публикуване на обяви или сделки между потребителите не се дължат такси или комисионни – приложението е напълно безплатно.
Там ще може да разгледате (от другата седмица) мои модни предложения, които съм избрала да намерят нов собственик.

www.shedd.bg

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.