Уикенд с Totally Erected Store : Младежка визия за Св. Валентин

4

Празникът на влюбените наближава и ако сте планували да празнувате в неформална обстановка - ръка за ръка с половинката на кино, с чаша горещ шоколад и сладко брауни в кафетерия или на някое по-шумно местенце с танци, то този младежки, градски и супер непретенциозен аутфит е точно за вас.
Избрах го за предложение тази седмица, защото исках да ви покажа семпло съчетание на няколко абсолютно момичешки акценти, които носят приятен, младежки дух. 
Mellisa : Симпатичните балеринки с котешки ушички са голям хит и определено търсят внимание. Металните 3D ушички са достатъчният щрих, който да направи една визия различна. 
Miss Sixty : Закачливите точки по сивия деним превземат вниманието с фриволността си. Полата е тип ''молив'' и прибира много добре силуета.
Glamorous : Бялата тениска си е класика, но с добавена щампа и то с формата на червило, вече си става шикозно изпълнение, което допълва идеално полата и обувките.
Calvin Klein : Червеното е задължително за празника, а най-важният аксесоар в една визия е бельото. Безкомпромисно с дантела!
Всички артикули може да намерите с приятна отстъпка на www.totallyerectedstore.com
ТЕНИСКА/T-SHIRT- GLAMOROUS, ПОЛА/SKIRT - MISS SIXTY, ОБУВКИ/SHOES - MELLISA, КЛЪЧ/CLUTCH BAG- MISS SIXTY , СУТИЕН/BRA-CALVIN KLEIN 

     

4 коментара

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.