Открийте разликите с Ariel

3Здравейте, приятели!
Днешната публикация не е за шампоан за коса /съдейки по първата снимка/, но има много допирни точки с функцията на бюти продукта.
Спомняте ли си, че преди две седмици ви показах в INSTAGRAM профила си една мистериозна кутия, което съдържание запазих в тайна?! Същата кутия получи и Теди. Надявахме се, че ще се справим сами със загадката и предизвикателството в нея, но едва след няколко дни чудене и след като изгледахме клипчето на блогърката Сузи Бабъл, разбрахме тайната на кутията и какви точно са разликите на двете "еднакви" тениски, поставени в нея.
Тениските са от лимитираната колекция GILES на дизайнерката  Жил Декон и ни бяха изпратени от Ariel България с цел да открием скритите разлики в двете абсолютно еднакви тишъртки. Лично аз, веднага долових мекотата в едната - направо си беше осезаема. Ароматът от едната бе лесно доловим, въпреки че бяха затворени в една кутия, а цветът и на двете беше снежно бял....
Както споменават от лабораторията на Ариел  и в клипчето - начинът, по който е създадена новата технология на Ариел гел капсули 3 в 1 Pods, защитава тъканите срещу натрупването на мръсотия при носене. Също така и по време на самото пране предпазва материите от повторно попадане на мръсотия, която би могла да увреди тъканите.
Въпреки манията ми да пера повечето си дрехи на ръка /с препарат за ръчно пране/, мога да кажа, че новите капсули с двойно по-концентрирана сила са изключително подходящи за  фини тъкани, детски дрехи и спално бельо. И не съдържат фосфати!Изпробвано! 
Като майка на две малки деца, отлично знам колко е трудна борбата дрехите им да бъдат чисти и без петна. В повечето случаи  губя битката! Надявам се, новата формула на Ариел да ме зарадва дългосрочно!
#BeyondFirstLook


3 коментара

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.