MY PEN, MY STYLE : Olympus PEN fashion accessories

0


Както обещах в последната публикация, днес ще ви покажа леко загатнато част от фешън и арт аксесоарите за фотоапарат Olympus PEN.
Вълнуващи, красиви и ярки, изцяло в тон с модните тенденции...
Тези артикули са част от по-широка гама аксесоари създадени за фотоапарата Olympus PEN. Всички продукти са изработени от материали с много високо качество.
LEATHER CAMERA BAG
Кожена чанта 

Olympus PEN чантата за рамо е едно елегантно бижу с характер, което може да носите с изискан костюм, с феерична рокля или дори с гащеризон от деним. Повече за нея може да прочетете в предходния пост ТУК .

LENS POUCH 
Арт торбички за обектив

Olympus предлагат много идейни и симпатичните торбички в 3 десена и 2 размера наподобяващи "бомбички" или поне така наричам този вид кройка на чанти. Те изпълняват ролата на калъфче и помагат на лещи, обективи /и апарат/ да бъдат защитени и пренасяни без драскотини. Вътрешната им част е подплатена с мек подобен на гъбичка материал, който нежно предпазва от удари. Идеални за дами, които обичат да пътуват много.
Десените на арт линията аксесоари са направени ръчно от блогърката Sarah Mikaela и то с калиграфско мастило.
LEATHER HAND STRAP
Кожена каишка за ръка

Освен арт аксесоарите, Olympus  предлагат и много стилни каишки/ремъци за ръка от естествена кожа. Изключително меки и удобни продукти. Предлагат се в красиви подаръчни кутии. Целият дизайн на фешън серията - от продуктите до опаковката е изпипан до най-малкия детайл.


SHOULDER STRAPS 
Арт каишки за рамо

Специалната дизайнерска колекция каишки за през рамо на OLYMPUS ми е любимата.
В зависимост от десена и щампата, всяка една от тях си има име - Get Together, Art meets Fashion, Killing me Softly, Hello Peacock, Feel Boho, Funky Town, Floral Fantasy и Color Play. Те допълват и усилват усещането за хармония с модните трендове на сезона. Ремъците са много лесни за смяна, така че да варирате спрямо визията си.
 Други публикации с Olympus PEN може да видите  ТУК, а снимки направени с него ТУК

Всички снимки са лични

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.