NEW LOVE, NEW STORE...

0


Вече не е тайна, че американският бранд Forever 21 идва в страната ни след броени дни.
Цените и предлаганият тренд много адекватно се вписват в моя стил и начин на живот. Точно както пасват на непринудените визии и начина на живот на Британи (на снимките по-долу) от Thrifts and threads - една от любимите ми чуждестранни блогърки , която също като мен е майка, има забързано ежедневие и харесва дрехите на марката.

Дали си фен на бохо стила или на грънч визията, на романтичните аутфити или на рок излъчването - при този бранд това няма значение. Всички имаме различни вкусове, но любовта към модата е страст, която обединява хората, без да се интересува от различността им. И също както хората, марката обединява много и различни стилове, кройки, усещания  и вдъхновения в едно! Всичко пречупени през "погледа" на младостта!
 DENIM & MONOCHROM
ROMANTIC & FLOWERS
Пролетта идва с много цветя и слънце, а аз съм готова да миксирам обичайните за сезона пастелни цветове със смелите палитри на флоралните щампи. В новата колекция на бранда има много такива приятни предложения, които определено ще ви завладеят! 

 URBAN & CLASSY
CASUAL & COMFY
Скоро всички, които обичат хубавите дрехи, ценят качеството и възможността да пазаруват, без да се притесняват за бюджета си, ще имат шанса да се възползват от революционната търговска концепция на Forever 21 .
Всички визии представени в публикацията са с артикули от Forever 21 .

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.