Attitude 157 : Asymmetrical Dress

0


"Модата е чувствителност, креативност, красота, внимание към света на жените и техните потребности... Всяка облечена дреха трябва да е израз, както на личността, така и на това да преоткриеш себе си чрез креативната изработка, която всеки път предлага мечтанието за красота по различен начин."


...Когато една рокля може да промени мрачното време и тъжното настроение...
Преди време бях започнала рубриката 'Editor's choice', в която ви представях млади, български таланти, развиващи се в различни сфери на дизайна и модата... Не знам защо отдавна не съм писала в нея?!
Днес ви представям за втори път една млада и талантлива дизайнерка - Веселена Марчева.

Нейното вдъхновение се подхранва от красивите места и различното в света!
Името на първата и самостоятелна колекцията е "Еклектика в платове", вдъхновена от Royal Ontario Museum в Канада. 
Сега тя стои зад името на собствен бранд - Attitude 157. Определя стила на дрехите, които създава с думите- геометрия, минимализъм, умереност.
Всяка жена е различна, затова в работата и личи подчертан еклектизъм. Индивидуалният и начин на възприемане на модата, и неповторимото и желание да ласкае жените е 'лайтмотив' на дрехите, които създава.
Дрехите и подкрепят идеята, че в името на очарованието и творческия дух нищо не е невъзможно. Облеклата и пасват на тялото, без да го ограничават, с подредено надиплени, идеални кройки.

Преди броени дни в София Attitude 157 отвори първия си бутик, който се намира на бул."Фритьоф Нансен" 21. Там освен дрехи и чанти на бранда може да намерите и страхотно изработени бижута на още две млади български дизайнерки, с които си партнира Attitude 157. 
Брандът предлага и онлайн продажба на всички артикули, които може да разгледате на www.attitude157.com


Рокля - Attitude 157

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.