BALMAIN EXTATIC

0


"Тя е въплъщение на стила ... изискана, но в рокерски дух. Изглеждаща страхотно, но и дръзко, харизматична фешън почитателка, която знае как да комбинира дързост и елегантност...Тя е парфюмната вода BALMAIN EXTATIC''.
Коренно различна като характеристика от мен във всяко отношения, но и някак близка, заради ориенталско-флоралната композиция!
Харесвам леки и флорални аромати, които не се натрапват нахално, и които галят като морски бриз - леко и мечтателно. Парфюмът EXTATIC  не е от тази категория, защото той по-скоро е от парфюмите, към които се пристрастяваш без да очакваш. Силен. Чувствен. Изискан.
Името на парфюма не означава нещо конкретно, но пък може да означава всичко, което пожелаем... Избрах си за мен да означава "екзотична женственост"!

BALMAIN EXTATIC е комбинация от аромат на рози, сладки плодове и дървесни акорди. Той е съвършено отражение на стила BALMAIN : секси, бляскав, дързък, способен да разкрие чувствителността на жената, която го носи.
Определено ароматът му върху кожата е доста по-различен и по-ненатрапчив, отколкото върху текстил.
Ароматни акорди:
EXTATIC избухва първоначално с искряща хармонична вълна от кристална роза, круша и османтус. След това идва ред на уханиято на орхидея, ирис и жасмин в комбинация с шоколадови акценти. Финалният щрих е добавен от нотки на дървесина амирис и кашмир, обвити в кадифено ухание на кожа Barenia, леко намигване към най-важния материал от гардероба на BALMAIN.
Вече може да откриете парфюмите EXTATIC в търговската мрежа в България.

Снимки : Евгения Зварич

Публикуване на коментар

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.