Hello, Forever 21!

1


Здравей, Forever 21!
Вчера бе "предпремиерата" на едно от модните събития на сезона, а именно отваряне врати на първия магазин в България на чаканата американска модна верига Forever 21.
Вдъхновяваща колекция от обувки, красиви аксесоари, симпатични чанти и много младежки шик при дрехите ще намерите в магазина.
Още утре, всички почитатели на младежкия дух и бюджетните цени ще могат лично да се уверят в предимствата на марката и да се докоснат до любимите си артикули. На пръв поглед цените не ми изглеждаха много ниски, но се надявам ценовата им политика да бъде същата каквато е и в Америка. 
Веригата Forever 21 е известна с концепцията си "бърза мода" - с други думи, артикулите и асортиментът се сменят ежедневно. 

Посетете страницата на марката ТУК и разберете повече подробности за откриването, което ще бъде след броени часове на 02 април в Paradise Center /София! 
Темелко Темелков - един от най-добрите модни фотографи направи ''комплимент''( корица на списание Forever 21) на всеки решил да застане пред обектива му.
Dress Forever 21
Jacket Forever 21
Bag Forever 21
Sneakers Calvin Klein

 Снимки: kirovisuals.com + лични1 коментар

  1. Роклята ти е страхотна (както и корицата).
    Ще проверявам и аз артикулите и цените, заинтересува ме! ;)

    ОтговорИзтриване

Instagram

© Mimi's fashion moments. Design by MangoBlogs.